Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

418780 Iui 1 Gaat Niet Door

 • Auteur
  Berichten
 • #1424782

  he meiden,

  helaas niet zo goed nieuws van deze kant af.
  de eerste poging van de iui gaat niet door.ik had te veel eitjes.ik had er 2 van 19mm en 1 van 16mm en 1 van 15 mm.ik maakte al wat zorgen omdat ik dacht dat mn ei eraan zat te komen,dus mocht  gister al voor een echo ipv avond.
  nou er zit een pluspunt aan dit alles en dat is dat de clomid wel zn werk doet,alleen helaas iets te goed,4 eitjes is uit den boze dat ze insemineren,3 is bespreekbaar maar meer zeker niet.dus helaas moet ik wachten tot ik ongi ga worden en dan weer bellen voor dag 3 voor de uitgangsecho.
  nu mogen we dus geen sex zonder condoom hebben omdat de kans dat we zwanger worden te groot is (nu is dit niet verkeerd hoor)en de kans op een vierling helemaal zo groot.dus gezondheid eerst
  nu zit ik met zon dubbel gevoel,aan de ene kant denk ik tja 1,5 jaar doen we ons best en lukt het niet,en nu is de kans er goed aanwezig en dan mogen we neit,ik weet heel goed dat het ene te groot risico is zeker voor mezelf,maar aan de andere kant denk ik met de kwaliteit zaad van maurice zouden er toch nooit 4 bevrucht raken??als er al die tijd al nisk gebeurd is??

  we gaan het wel veilig doen nu omdat we toch het risico neit willen nemen,maar mn gevoel vind het maar niks.maar verstand wint van gevoel gelukkig.
  maar zit ik ook vanmiddag me wat te bedenken,we hebben zaterdag dus wel sex gehad en mn eisprong komt er zeker vandaag of morgen aan,ik voel het gewoon.dus hebben we nog steeds de kans dat er een eitje bevrucht zou kunnen worden.nou ja ingewikkeld allemaal.we zien eht wel,weet alleen nu echt neti wanneer ik ongi moet worden.we kijken wel.

  ik moet volgende cycles weer clomid gaan slikken en dan van dag 3 tot en met 7 maar een halve tablet,want het gaat gewoon te snel.dus we zien het allemaal weer volgende maand.

  liefs nathalie

  #3187233 Quote

  Hoi

  Dit is weer iets waar je echt van kan   en dat moet je ook zeker doen mischien lucht het iets op. Het is erg lekker dat je je verhaal hier kwijt kan he?
  Heb je een goed ei zijn het er vier….
  Ik begrijp je dilemma lukt het zo lang niet heb je de kans mag het niet!!!!
  Ik hoop dat het volgende maand beter zal gaan en het wel allemaal door kan gaan.

  groetjes rozemarijn

  #3187234 Quote

  Hoi,
  Ik begrijp je maar al te best. Wij proberen ook een hele tijd om zwanger te geraken ( 12 maanden effectief). Owv operaties moeten we soms een maand of 2 veillig vrijen, omdat door de operaties die eitjes beschadigd zijn en de risico's dus groter zijn. Toch wringt er iets bij mij als je veilig moet vrijen terwijl je zwanger wil worden. En ik denk dan steeds, ht gaat nu ook niet zo snel, dus het zal wel niet. Maar aan de andere kant, wil je het risico niet lopen. Ze zeggen dikwijls dat je je hart moet volgen, maar volgens mij is het nu het verstandigst om met je verstand te denken. Veel succes in elk geval en hopelijk volgende keer meer geluk. Liefs natje

  #3187240 Quote

  Hoi,
  Ik kan me voorstellen dat het heel erg frustrerend is, zo lang bezig en zo dicht bij iui en dan dit.  Is de kans dan zo groot op een meerling?  Heel veel succes, groetjes

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen