Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

418791 Weet Nu De Waardes Progesteron Laag Geen Eisprong Wat Nu Clomit

 • Auteur
  Berichten
 • #1424793

  Heee lieve Meiden,

  Heel spannend allemaal de waarden zijn zeker verbeterd, heb vanochtend het ziekenhuis gebeld en kreeg de waardes door,

  Daar komen ze:

  Progesteron: 2,5
  LH                           : 7,5
  FSH                     : 7,3
  Oestrediol     : 787.

  Heb net gelezen op internet dat die 2,5 Progesteron inhoudt dat ik geen eisprong heb, maar dat daar zeker wel wat aan gedaan kan worden, vriendinnetje van mij had dat ook die had maar twee eisprongen per jaar, en heeft toen clomit voor geschreven en is dus zwanger geworden. Het mooiste van alles is, dat ik dit al jaren weet, al jaren zeg ik tegen vriendinnetjes van mij volgens mij heb ik geen eisprong en moet ik gewoon clomit slikken en dan komt het allemaal wel goed, het lucht op dat het dit waarschijnlijk is, de andere waardes zijn goed volgens mij. Zo zie je maar weer dat je gevoel je nooit in de steek laat.

  Als jullie nog wat informatie voor mij hebben meiden die dit ook hebben meegemaakt hoor ik het graag van jullie.

  liefs Mickey

  #3187284 Quote

  Heee Ing,

  Ben heel blij, maar ik heb gekeken op internet en daar las ik als progesteron laag is, dan heb je geen eisprong, en een vriendinnetje van mij heeft dat ook gehad!! Ik ga er nu vanuit dat het geen ivf gaat worden, en dat het met clomit ook opgelost kan worden, ben daar wel blij mee hoor. Maar goed mijn gyn weet het toch het beste, ik had al tegen hem gezegd dat ik met clomit wilde beginnen en hij zei al dat we dan eerst nog een keertje de waardes moesten testen. Waarschijnlijk krijg ik gelijk met mijn gevoel.

  Alles goed verder met jou??

  Bedankt nog he voor je steun, doet me zo goed.

  lfs en knuf van mij

  #3187286 Quote

  Hai meissie,

  Ik heb echt het idee dat je je lichaam het beste voelt en dat de vrouwelijke intuitie  duidelijker is dan de mening van de gyn. die zich slechts op feiten basseerd. Ik heb ook het idee dat je gelijk gaat krijgen en je het eerst mag proberen met Clomid. Dat zou toch geweldig zijn!!

  Dikke X ing

  #3187288 Quote

  Hee liefie,

  Klopt, intuitie laat ons nooit in de steek, wat de gyn ook zeggen ze hebben niet altijd gelijk, het mooiste is dat mijn vermoeden juist is gebleken. Hoor het tien juni maar dat is snel genoeg.

  liefs Mick

  #3187295 Quote

  Hey Mick
  Wat geweldig echt super gewoon
  Ja je gevoel laat je uiteindelijk nooit in de steek! ! !
  Ik zelf heb dat ook gehad dat ik op een gegeven moment twijfelde of ik wel een eisprong had.
  En nu krijg ik ook clomid en heb ik een mooie cyclus dat scheelt dan weer
  Het gaat helemaal goed komen!!
  Groetjes Sabine

  #3187302 Quote

  Hoi Sabine,

  Dus jij slikt ook clomit is het te doen, vallen de bijwerkingen mee, en moest jij dat slikken ook om je cyclus regelmatig te krijgen. Ik hoop zo dat mijn intuitie gelijk heeft en dat het ook clomit gaat worden, maar het is natuurlijk even afwachten wat de gyn gaat beslissen, we hebben het er wel al over gehad voordat ik dus bloed moest prikken. Volgens verhoogd de clomit toch ook het zwanger worden?? Weet jij dat soms Sabine of dat zo is.

  liefs Mick

  read more image Lees ook: Ben ik onvruchtbaar?
  #3187305 Quote

  Hoi Mick
  Ik slik ook clomid om een cyclus en een eisprong te krijgen mijn lichaam is te lui om het zelf te doen hi hi hi.
  Wat de bijwerkingen betreft heb ik last van hoofdpijn vaker en opvliegers en stemmingswisselingen maar dat is voor een ieder anders de een heeft nergens last van en de andere weer wel.
  Het is ook zo dat je verhoogde kans hebt op zwanger worden want met clomid springt er een eitje en zonder niet dus dan kan er niks bevrucht raken en nu wel.
  Het gaat helemaal goed komen met jou en clomid is voor vele al het wondermiddel geweest dus voor ons ook!
  Groetjes Sabine

  #3187306 Quote

  Hoi, hoi,

  Ik hoop zo voor je dat clomid inderdaad de oplossing is en dat het aanslaat.
  Bij mij was clomid niet de oplossing (ook ik had geen eisprong), het eitje groeide wel goed maar mijn baarmoederwand werd niet dik genoeg (is bijwerking van clomid). ben nu aan de tamoxifen en dat helpt mij prima (heeft dezelfde werking dan clomid alleen schrijven ze dit niet zo vaak voor).
  Van de clomid had ik enkel last van opvliegers, erg vreemde gewaarwording. daar bleef het gelukkig bij!!!! Veel sterke en succes!!

  Groetjes Sjanneke

  #3187312 Quote

  Heee Sabine en Sjanneke,

  Bedankt voor jullie reactie's op mijn vraag over clomid, ik heb dat ook ergens gelezen dat het baarmoederslijmvlies dunner wordt toch van de clomid, en die stemmingsverschijnselen heb ik nu ook al last van dus dat maakt me niet uit als ik daar dan ook last van ga krijgen. Idd eisprong krijgen is het allerbelangrijkste want geen is geen optie want dan kan ik niet zwanger worden, en dat wil ik dus wel graag, hahaha anders klus ik voor niets en ik wil nu uiteindelijk een keertje zwanger worden, ok klussen voor de lol is ook heel leuk hoor. Verder Sjanneke heeft jou gyn dat andere middel voorgeschreven, ik zal het opschrijven en het aan mijn gyn voor leggen als de clomid bij mij ook niet werkt.

  liefs Mickey

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen