Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

420381 Voor Wilma23 En Iedereen Die Wil Weten Hoe Onze 1e Afspraak Verliep

 • Auteur
  Berichten
 • #1426383

  zijn net terug uit het ziekenhuis, gesprek met de dr gehad over de cyclus en alles.
  veel vragen gehad.
  ook nog een vragenlijst meegekregen om in te vullen.
  ik heb bloed moeten prikken voor onderzoek naar de hormoonhuishouding, over 3 weken moet ik weer bloedprikken.
  maandag een afspraak voor het inleveren van het potje sperma.
  en dan moeten we 9 nov weer terugkomen om alle uitslagen te bekijken/bespreken.
  het viel mij enigzins mee, was bang voor het bloedprikken(had ik nog nooit gehad) maar dat viel 100% mee. geen inwendig onderzoek gehad maar dat komt waarschijnlijk volgende keer.
  nou, heel verhaal. de meesten van jullie kennen het hele verhaal waarschijnlijk wel, hebben het allemaal al eens meegemaakt maar ik ben toch blij dat ik het hier kwijt kan.
  bedankt,

  groetjes sandra

  #3193891 Quote

  Hoi Sandra,

  Fijn dat het meeviel! Had je een prettige gyneacoloog? Ik heb intussen een aantal gyneacologen meegemaakt (niet omdat ik al zo lang bezig ben hoor, 1x spoed en 1x verhuisd en dan nog de gyneacoloog die ik had) en het maakt behoorlijk  uit wie je hebt. Ik had er eentje waarvan mijn man later zei dat hij 'm bijna een klap had verkocht omdat hij de echostaaf (weet niet hoe het echt heet) wel erg bot (en zonder aankondiging!) inbracht. Maar die we nu hebben is heel lief, en da's hard nodig want het is wel wat anders dan een ontstoken teen, emotioneel gezien! Dus tip: is het een zak (m/v), zoek een andere!

  Mocht je straks een inwendig onderzoek krijgen: ik vond echo's niet erg, een uitstrijkje vervelend maar niet onoverkomelijk. Een eendebek is niet echt lekker om in je vagina geduwd te krijgen, maar met een tactische arts is het te overzien. Meestal verwarmen ze 'm voor.

  Hopelijk is het sperma OK en is er gewoon iets lulligs aan de hand, dat met een pilletje op te lossen is ofzo. Of beter: kijkt hij/zij in je buik en zegt: "ja maar mevrouw, u bent zwanger!" (Daar hoop ik zelf steeds op, stiekem.)

  Succes!

  Liefs,

  Zeeuws Meisje

  #3193893 Quote

  Wel spannend allemaal he. En dan hoe verder………

  #3193896 Quote

  Hoi Sandra,

  Fijn dat het je allemaal mee viel.
  Het klinkt me bekend in de oren…en dan nu nog de uitvoering ervan he?
  Spannend voor jullie.
  Vergeet het nooit…het is allemaal voor een zeer goed doel!
  Succes ermee meid!

  Liefs Linnepinnie

  #3193904 Quote

  hoi zeeuws meisje

  bedankt voor je reactie,
  ik heb precies hetzelfde als jij, ik hoop inderdaad ook dat als ik 9 nov weer heen moet dat die arts zegt: ik weet niet waarvoor u hier bent, maar u bent zwanger!!
  het zal wel niet maar hoop het stiekum wel. en anders maar gewoon een pilletje die alles op kan lossen.
  waarschijnlijk heb ik geen goede eisprong. ik had 5 maanden getempt en de arts kon van 1 cyclus echt een duidelijke eisprong zien.
  de arts die ik had was trouwens een leuke vrouw, jong nog misschien iets ouder dan ik. volgende keer moet ik naar een andere arts die gespecialiseerd is in vruchtbaarheidsproblemen. ook dat is een vrouw. dus dat is wel fijn.

  ook Deez en Linnepinnie bedankt voor jullie reactie, we zullen het allemaal wel horen op 9 nov, duurt nog wel lang zeg. maar ja even geduld hebben maar……

  ik houd jullie op de hoogte,

  groetjes sandra

  #3193909 Quote

  Tijd gaat soms best snel, voor je het weet is het alweer 9 november of is het niet meer nodig……. En anders lucht je je hart hier maar!!!

  read more image Lees ook: Ben ik onvruchtbaar?
  #3193919 Quote

  lief van je, dank je.
  fijn om te weten dat je ergens je hart kan luchten…
  in mijn omgeving wil ik er ook niet met iedereen over praten en als je er teveel over praat dan ben je er 'teveel mee bezig'.
  ik wordt bij mijn schoonfamilie er vaak mee geconfronteerd want mijn schoonzus is nu 12 weken zwanger, heel leuk voor haar natuurlijk maar ik kan er wel slecht tegen als ze positiekleding heeft gekocht of leuke sokjes ofzo….
  en mijn schoonmoeder en schoonzus zijn dus ook van die mensen die tegen je zeggen dat je je niet zo druk moet maken en dat je er niet teveel mee bezig moet zijn. ja ja makkelijker gezegd dan gedaan. en je wil het ook niet elke keer horen.
  dus fijn dat jullie er zijn!!

  bedankt, groetjes sandra

  #3193922 Quote

  He moon,
  mijn schoonzus is ook zwanger!!! Ze is nu denk ik 10 weken. Zij leeft gelukkig heel erg mee en ik moet het tegen haar zeggen als ik iets moeilijk vind, want dan let ze er op.
  Ik zelf wil het tegen steeds meer mensen zeggen dat we in de mmm zitten. Altijd maar om die pot heen draaien vind ik nooit zo leuk en mijn mond weer houden als we weer naar het ziekenhuis moeten onder werktijd. Maar nog niet heeeel veel mensen weten het.
  Maar ieder doet het op zijn manier waar zij/hij zich het lekkerst bij voelt toch?
  Ik hoop dat er in je familie toch rekening mee wordt gehouden in de positie waar je je nu in bevind, want met een rotgevoel rondlopen is ook niet alles en anders zet je het hier maar neer hoor!
  Groetjes!!!

  #3193928 Quote

  hoi Deez,

  fijn dat je schoonzus daar rekening mee wil houden.
  het is voor hun natuurlijk ook wel een lastige situatie.
  bij ons weten inmiddels wel veel mensen dat we al een jaar 'bezig'zijn, maar er zijn er niet zoveel die weten dat we nu naar het ziekenhuis zijn gegaan. mijn naaste collega's weten er wel van. ben zelf bedrijfsleidster en mijn  regioleidster weet er verder niets van, hoeft van mij ook niet. gelukkig ben ik doordeweeks vaak wel een dag vrij, dus ik hoop dat ik het een beetje op die dagen kan plannen. bij mijn man op het werk weten ze er nu ook van want hij moet er nu wel telkens vrij voor nemen.
  hoe lang zijn jullie nou 'bezig'?
  ik las dat jullie waarschijnlijk voor IVF  zullen gaan, dat wordt een spannende tijd voor jullie. Hopen dat de IUI wel een beetje zin heeft.

  Jullie veel sterkte met het afwachten

  Tot schrijfs, groetjes sandra

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen