Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

420392 1e X Iui Gaat Niet Door

 • Auteur
  Berichten
 • #1426394

  Hoi meiden,

  Mag ik effe mijn verhaal kwijt aan jullie?
  Ik mocht deze cyclus met clomid beginnen ter voorbereiding op een eerste iui behandeling. Heb vijf dagen 2 tabletten clomid per dag gehad, en op dag 10 vd cyclus een echo gehad om te kijken hoe ik op de hormonen reageerde. Toen leek het al erg druk in mijn eierstokken, er zaten nogal veel eiblaasjes. Op dag 12 moest ik terug, en toen was echt duidelijk dat er te veel eitjes aan het groeien zijn, wel 8 aan iedere kant! Ik heb er zelfs aan 1 kant pijn van… het is dus dringen geblazen in mijn eierstokken op het moment… Maar nu mag ik dus geen iui deze maand, omdat de kans op een meerling te groot is! Zo'n raar gevoel om al die eitjes niet te gebruiken. Maar ik snap dat het te risicovol is. Nou maar hopen dat alle eitjes verdwijnen als ik ongesteld wordt, en geen cyste worden, want dan moet ik weer een cyclus afwachten. Op zich is het wel goed dat ik wel op de clomid reageer, het slijmvlies is ook goed gegroeid enzo, maar het is zo'n teleurstelling dat je na al die jaren eindelijk iui mag, en dat het dan toch niet kan.
  Herkennen jullie dit? Het is toch een precisiewerkje, dat afstemmen van die hormonen, toch?
  Veel liefs, Maan

  #3193917 Quote

  Hee maan,
  Jee, dat zijn er inderdaad erg veel. Bahbah, geen IUI daardoor, moet je gewoon maar even een cyclus wachten………..fijn……..not………
  Ben jij gelijk aan 2 tabl per dag begonnen dan? Zo komt het bij mij over? Ik ben begonnen met 1 tabl per dag en dat helpt goed. Eerst had ik vocht daardoor achter de baarmoeder, maar de tweede keer ook al niet meer.
  Nou meis, veel sterkte ermee hoor!!!!
                                                                

  #3193924 Quote

  Ha Deez

  'k moest inderdaad met 2 tabletten per dag beginnen, volgens mijn gyn is dat in het ziekenhuis waar ik zit standaard, werkt voor de meeste vrouwen volgens hun het beste. Bij mij dus helaas niet… Denk dat het volgende x dan gewoon 1 per dag zal worden.
  Slik jij al lang clomid? Ook voor iui behandelingen? Vind je het mee- of tegenvallen?
  Liefs, Maan

  #3193925 Quote

  Hoi Maan,

  rot zeg, dan ben je eindelijk begonnen en komt het dichtbij en dan dit.
  Sterkte komende weken en straks met goede moed verder.

  groetjes Belle

  #3193927 Quote

  Hee daar zijn we weer!!!
  Ik ben met clomid begonnen omdat mijn eitjes klein bleven en geen goede eisprong had.
  Bij mij begonnen ze gewoon met 1×1, omdat ze bang waren voor overstimulatie (net als bij jou dus) en ze moesten kijken hoe ik op de hormonen reageerde. Ze konden dan de volgende cyclus dan alsnog verhogen. Is bij iedereen verschillend, maar niks standaard gelukkig.
  Ze kijken per keer wat ze gaan doen.
  Nou zijn de zwemmers bij mijn mannetje ook niet goed en morgen mag hij weer een potje inleveren. Dan wordt volgende week beslist 1x IUI of gelijk door voor IVF/ICSI…..
  Veel sterkte nog hoor meisKnufffff

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen