Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

420430 Voorlichting Ivf Gehad En Over Twee Weken Intake Gesprek

 • Auteur
  Berichten
 • #1426432

  Hallo,

  Afgelopen maandag hebben wij de voorlichtingsavond gehad. Was opzich wel spannend. Ik vond dat er veel mensen waren, dat had ik niet verwacht. Een heleboel nieuws gekregen en ook direct een datum voor het begin van heel het rattenplan, hahahaha.
  19 oktober worden wij verwacht voor de intake. Ik ben heel benieuwd wat mij te wachten staat. Heb een cd-rom meegekregen met allemaal informatie, was wel heel veel maar wel fijn om te hebben. Ook heb ik een gesprek op mijn werk gehad en vanaf aanstaande maandag werk ik niet meer onregelmatig. Alleen maar dagdiensten en elk weekend vrij. Wat zei cruijf ook nog maar: ELK NADEEL HEEFT ZIJN VOORDEEL!!!

  Dus als het goed is krijg ik nu iets meer regelmaat. Wij hadden een goed gesprek gehad met mijn baas en die stond er goed voor open. Heb gewoon heel eerlijk gezegd dat ik nu even voor mij en mijn man wil kiezen en niet voor mijn werk.

  Dus nu nog twee weken wachten en dan vol goeie moed naar het ziekenhuis. En dan maar hopen dat de follikels nog even willen groeien met alle hormonen erbij!!!

  Ben nu een paar dagen bij mij vader, die woont 4 uur bij mij vandaan, en even ontspannen. Net lekker naar de sauna geweest en straks lekker uiteten.

  Meiden een fijn weekend en jullie horen snel van mij….

  lfs Roelien

  #3194150 Quote

  Hee Roelien,

  Wij zijn net begonnen met ivf. Spannende tijden dus ook voor jou lees ik. Goed idee om even regelmaat in je leven te brengen. Fijn ook dat je baas ervoor open staat!
  SUCCES!
  gr.Ing
  ps ik hou een weblog bij met alle nieuwtjes dus als je mee wil lezen of schrijven omdat je ook in de ivf molen zit dan kom je maar gezellig langs!
  http://wensweb.web-log.nl

  #3194155 Quote

  He Roeltje,

  Wij hebben a.s. woensdag 11 oktober onze eerste info avond voor IVF. Heel spannend dus. Ik hoop dan ook snel het gesprek te hebben met het IVF team zodat we snel kunnen starten. Hopelijk komt voor ons nu ook eens onze grootste wens uit.
  We houden elkaar op de hoogte!

  Liefs Indy

  PS Inge jij heel veel succes met jullie eerste poging. Ik lees wel vaker op je site mee, hoe jullie er voor staan momenteel. Hopelijk heb jij ons ook snel goed nieuws te melden.

  #3194162 Quote

  Hee Indy!
  Leuk dat je meeleest al reageer je niet vaak of wel? Ik zie je naam niet veel voorbij komen. Ik vind het altijd leuk om berichten te lezen dus ga lekker los als je dat leuk vind hahahaha!
  Ik ga jullie volgen hoor meiden!! Die ivf moet het worden voor ons!
  x ing

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen