Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

420553 Naar De Gynecoloog Geweest

 • Auteur
  Berichten
 • #1426555

    

  Hey meiden
    
  Nou vanochtend lekker vroeg wakker, moest om 10.40 bij de gynecoloog zijn!! Ik moest me ponsplaatje nog ff veranderen en ff vragen waar ik moest zijn!
    
    Kwam ik toch niet een vriendin/kennis van ons tegen, die werkt in het ziekenhuis. Ik d8 dat ze nog op oncologie werkte maar nee sinds aug werkt ze bij gynecologie!! slik slik!
    
  Ze zegt ik zag je naam al op de lijst staan! Rutger en ik beetje lachen, ach ja ze heeft toch geheimhoudingsplicht! Nou zaten we in de w8 ruimte komt er toch niet een collega van mij binnen stappuh! Gelukkig zag ze me niet zitten!! HIHI!
    
  Nou toe waren we aan de beurt, ging hij (ja ik had een man maar vond ik niet errug) de brief van de ha lezen en die liet hij ook aan de meeloop arts lezen ( ook een jongen) toen vraagde hij bepaalde dingen en mocht ik verder komen voor een echo!
    
  Dat werd dus een inwendige echo, beetje raar hoor met je benen zo in de beugels en dan zo'n ding naar binnen te krijgen maar ja het is voor de goede zaak! kon gewoon gezellig meekijken en hij kwam  tot de conclusie dat ik in de eierstokken  cysten heb (holtes gevuls met vocht)  ( dat heet pcos) En dat ik iets te zwaar ben!
  Dus moet ik nu gaan proberen te afvallen!
    
    Ook begin ik vanaf vandaag met medicijnen die mij ongi moeten opwekken en dan op dag drie van me ongi moet ik beginnen met clomid en dan op dag 10 (ong ligt eraan op welke dag dat valt) moet ik terug komen en dan gaan ze kijken of me eitjes zijn gaan rijpen!! dus ja dat is dan even afwachtem he!!
    
  Ik hoef ook niet meer te tempen want dat heeft niet zoveel nut nu! Ik heb ook bloed laten prikken en dat gaan ze ook controleren!! Het was een leuke man die genoeg tijd nam en het ijs brak met grapjes! was errug geruststellend!
    
  Hij vroeg ook aan mij wil je dat we je vriend zijn sperma ook gaan nakijken, Ik gelijk ja natuurlijk ( weten we ook gelijk hoe dat is) en vraagt ie aan rutger Wil jij het ook wel, ja hoor zegt rutger!!  
    
  Ook al ligt het probleem nu eerst bij mij maar dan kun je wel alvast zien wat voor kwaliteit sperma hij heeft ( anders moet dat mischien met een half jaar weer en we zijn nu toch bezig) Dus hij moet maandag morgen om 8 uur zijn potje gevuld inleveren bij het lab!!   Nou dat vind ie toch wel een beetje raar idee hahah!
    
  Ik heb ook een eho van me baarmoeder en eistokken mee naar huis gekregen is wel grappig!!! nou dit was het eerst geloof ik ( wel een lang verhaal hihi)
    
    
  kus kus kus cora
  #3194836 Quote

  Dus het is toch nog meegevallen?
  Ik denk dat de meesten wel een follikelmeting hebben gehad als de eisprong niet goed was…………in het begin vond ik het ook raar dat ze met zo'n staaf aan kwamen zetten, maar dat went op zich wel. Nou nog even afwachten hoe de uitslag van je mannetje is

  #3194852 Quote

  ja dank je wel!! nou ik ben begonnen aan de medicijnen! vind het best wel veel! 7 dagen 4 keer per dag provera! daarna 3-7 dag van me cyclus clomid!! best veel vind ik ineens

  kus kus

  #3194855 Quote

  Hoi Coortje,

  Welkom op de site en zo'n eerste bezoek is altijd wel spannend. Je weet nooit precies hoe dingen gaan.Maar volgens mij viel het je wel mee. Ook altijd fijn om dan met z'n tweetjes te gaan.

  Nu maar duimen dat het allemaal wil lukken.

  Groetjes Belle

  #3194981 Quote

  hey belle

  bedankt voor je reactie!! voel me wel welkom hier hoor!! kus kus

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen