Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

420557 Vragen Over Ivf

 • Auteur
  Berichten
 • #1426559

  hallo allemaal, ik schreef al onder kopje zwanger na een miskraam maar kom voor mijn vragen ook even hier.
  Ik ben vorige week geopereerd aan een tweede bbz. Wij kunnen nu dus alleen nog zwanger worden via ivf.( ik heb geen eileiders meer )
  Ik zit nu met zoveel vragen maar moet het ook allemaal even verwerken, vorige week was ik nog zwanger en nu weten we dat het via de natuurlijke weg nooit meer gaat lukken. Ik zou graag willen horen wat ons nu allemaal te wachten staat.
  b.v is er een wachtlijst voor ivf. Moet je altijd hormonen spuiten. en wat word wel vergoed en wat niet. Kan iemand mij helpen.

  Groetjes Naatje 74

  #3194875 Quote

  hoi,

  wat vervelend zeg .zo ben je zwanger en zo kan het niet meer op een normale manier snap best dat het allemaal erg moeilijk en verwarrend is .
  even antwoord op je vraag.
  meeste ziekenhuizen hebben wel een wachtlijst maar dat  verschilt per ziekenhuis ik weet toevallig dat in het ziekenhuis waar ik zit een wachtijd is van 6 tot 8 weken dus dat valt nog mee.
  volgens mij moet je idd ook bij ivf altijd hormonen spuiten omdat ze dan meerdere follikels willen laten groeien met die hormonen.
  en of eht vergoed wordt kun je opvragen bij je zorgverzekeraar want ook dat verschilt maar weet wel dat de eerste 1 ivf poging vanaf januari 2007 weer in het basis pakket komt dus das een voordeel.

  ik wens je heel veel succes toe met alles en sterkte

  groetjes liefs moekje

  #3194881 Quote

  Hallo,

  Ten eerste wil ik je vertellen dat mijn buurvrouw zonder eileiders (ook na een bbz) 2 heerlijke meiden heeft gekregen via ivf. Dat is iets heel positiefs waarvan ik hoop dat het jou ook overkomt!
  Ik heb zelf net een ivf poging achter de rug. (nu zit ik in de wachtweken)
  Je moet altijd hormonen spuiten. Daar kom je niet onderuit.  Leuk is het niet maar ik vind het goed te doen hoor. Ik hou al dik een jaar een weblog bij en daar heb ik de hele poging omschreven. Je mag meelezen als je wil. Als je googled op ivf komt er ook heel veel info naar boven! http://wensweb.web-log.nl/

  Succes!
  gr.Ing

  #3194882 Quote

  En oja de ziekenhuizen waar de kortste wachtlijsten zijn, zijn over het algemeen de minst gespecialiseerde ziekenhuizen. Een wachtlijst is dus vaak een goed teken. Wij worden behandeld in het UMC Utrecht en die zijn al heel ver met dit soort behandelingen.

  gr.Ing

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen