Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

420839 Mislukte Icsi Poging

 • Auteur
  Berichten
 • #1426841

  Hallo Meiden,
  vanmorgen zo verdrietig nieuws gehad…….er waren geen eitjes bevrucht, ik had nog zo,n hoop gekregen na afgelopen woensdag. De gynocologen hadden ons vorige week verteld dat we een zeer hoge dosis hormonen moesten gaan spuiten, want mijn follikels wilden niet groeien en ja hoor…………………..afgelopen woensdag was er één hele mooie grote te zien. Afgelopen vrijdag de punctie gehad, viel gelukkig erg mee, en vandaag helaas het bericht gehad het eitje niet bevrucht is. Ik moes zo huilen, verschrikkelijk. Morgen maar bellen wat we nu verder moeten doen. Ik wil het liefst niet te lang wachten, ik wil het liefst morgen weer beginnen. maar dat kan helaas niet, zal wel volgend jaar worden.
  Ik voel me zo down en leeg, had zo gehoopt……..maar ja, je hebt dit helemaal niet in de hand. was dat maar zo, dan was het wel anders geweest………
  Ik hoop in ieder geval voor iedereen die nu nog bezig zijn dat het wel gaat lukken misschien dit jaar en anders in 2007 en dat ik er dan ook bij mag zijn.
  Heel veel liefs allemaal….wilma

  #3196468 Quote

  He meissie,

  Wat vervelend voor jullie! Tuurlijk dat jullie hierover erg verdrietig zijn. Geef het eerst een plekje en ga daarna verder met de volgende poging! Blijf wel hopen!
  Was dit jullie eerste poging? Hoop voor jullie dat jullie ondanks dit verdriet toch een beetje kunnen genieten van de kerstdagen. Belangrijk is dat jullie samen veel praten en samen leuke dingen blijven doen!

  Veel sterkte de komende tijd! Ik zal aan jullie denken!

  Liefs,
  Juffy

  #3196470 Quote

  Jeetje meiske, wat balen zeg! Ik kan mij goed voorstellen dat je even flink gehuild hebt. Hopelijk brengt 2007 jullie beter nieuws. In ieder geval voor nu heel veel sterkte!  

  Liefs, Ibbeltje

  #3196472 Quote

  Ach Wilma,

  wat verdrietig voor je!

  Ik hoop dat je snel weer kunt beginnen en dat het dan raak is!

  liefs Janu

  #3196475 Quote

  Oh meid, wat erg voor je. Huil maar lekker uit en misschien wordt 2007 een beter jaar voor jullie.
  Hopelijk kan je samen met je man, ondanks je verdriet, toch nog een beetje genieten van de feestdgn.

  Kruimel

  #3196478 Quote

  Jeetje Wilma,

  wat een vervelend nieuws zeg. Kan me wel voorstellen dat je je leeg voelt en dat je het liefst meteen wil beginnen maar misschien is de rust met de feestdagen ook wel goed dan kun je weer vol goede moed aan de volgende poging beginnen.
  Kop op!

  Liefs Sabine

  read more image Lees ook: Ben ik onvruchtbaar?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct