Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

420937 Ff Voorstellen

 • Auteur
  Berichten
 • #1426939

  hallo dames.

  ik ben fran.

  wij zijn ook al ruim 2 jaar bezig met zwanger worden we hebben al wat onder zoeken gehad zoals bloed prikken om te kijken of er een eisprong is en ook het   zaad van mijn man is nagekeken maar alles was goed. pfffffffff
  toen had de gyn.het over een kijk operatie of een baarmoeder foto om te kijken of de eileiders open zijn. morgen 9 jan om half 12 moeten we voor de foto ik zie er best wel tegen op. maar weet waar voor we het doen. groetjes fran.

  #3197006 Quote

  Hoi Fran,

  Ik wil je even heel veel succes wensen voor morgen.

  Ik heb een aantal jaren geleden (2003) ook een HSG gehad en was daarna binnen 2 maanden zwanger van mijn zoontje (na twee jaar proberen en onderzoeken die goed waren). Je hoort vaker dan vrouwen na een HSG eerder zwanger zijn!
  Sterkte meid!!

  Helaas zijn wij nu voor de tweede wederom in de MMM beland na anderhalf jaar proberen en een tweetal miskramen!!

  Groetjes,
  Rosanne

  #3197008 Quote

  Hoi Fran,

  Welkom hier, al wil je hier liever niet zijn natuurlijk.
  Toch is het hier altijd hardstikke gezellig onder elkaar. Er zijn hier allemaal lieve meiden en we proberen elkaar er echt doorheen te slepen. Als je vragen hebt, vraag maar raak, er is altijd wel iemand die er antwoord op weet.

  Wij zijn al 2,5 jaar bezig voor ons 1ste wondertje. We hebben de hele MM doorlopen (incl. HSG en kijkoperatie), met mij is gelukkig alles goed, mijn man heeft erg slecht zaad. Ik heb IUI's (hormoongestimuleerd) gehad (waarvan 1x zwanger <——— miskraam na 7 wkn) en ben nu bezig met mijn 1ste IVF. Woensdag heb ik de 1ste follikelmeting.

  Wat betreft de HSG kan ik je niet gerust stellen. Ik vond het ERG pijnlijk. Ik zou als ik jou was niet te veel rondlezen over ervaringen. Je word er alleen maar bang van en iedereen ervaart het weer anders. De 1 vond het reuze meevallen en de ander vond het weer zeer pijnlijk. Ik zou wel je man meenemen (voor eventueel steun).

  Wil je wel nog even veel succes wensen voor morgen.

  Kruimel

  #3197014 Quote

  allemaal bedank voor de reacties.

  we hebben al een zoon van bijna 4 jaar die was niet geplant we waren nog helemaal niet aan kinderen aan het denken en woonden nog thuis ik was toen 21. maar hij was wel van harte welcom!! na de bevalling  heb ik geen pil meer geslikt want  we wouden eigenlijk  een 2de ben wel een paar x zwanger geweest maar dat ging elke keer mis. heb op een geven moment maar de stap genomen om naar de ha te gaan.

  wat ik zo moeilijk vind is dat het niet lukt maar dat dan toch alles goed is tot nu toe  
  ik denk dat ik me er makkelijker bij neer had gelegt als er iets niet goed was.  

  maar we wachten morgen af en dan horen jullie hoe het is gegaan. groetjes fran.  

  #3197018 Quote

  En veel succes morgen hoor!!!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct