Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

420967 Wie Kan Me Helpen

 • Auteur
  Berichten
 • #1426969

  hallo allemaal,

  Ik weet het allemaal even niet meer. Ik hoop dat er iemand is die hier misschien raad op weet. Het probleem is als volgt: door een vleesboom in mijn baarmoeder is er geen enkele eicel te zien via de echo. Ook niet na een hormoonbehandeling. De arts zei dat ivf wel heel moeilijk gaat worden want, als ze geen eicellen zien, kunnen ze ze er ook niet uithalen. De vleesboom operatief verwijderen is geen optie, dat tast mijn baarmoeder te veel aan, waardoor innesteling niet meer mogelijk is.We hebben nu iui nr. 5 achter de rug en hebben er dus nog maar 1 te gaan. Ik heb wel een eisprong en kan gewoon zwanger worden, maar dat lukt niet vanwege de slechte zaadkwaliteit van mijn mannetje.
  Hij wil wel ivf proberen. De hoop is dat de eileiders en follikels zo groot worden dat er dan wel wat te zien valt. Een volgend probleem is dat de vleesboom maar doorgroeit, niet heel erg, maar bij iedere hormoonbehandeling groeit hij een stukje verder.

  Is er geen manier om die vleesboom te omzeilen? Weet iemand een kliniek of ziekenhuis waar ze in zoiets gespecialiseerd zijn?
  Ik ben zo bang dat ze zelfs bij de ivf-hormoonbehandeling niks zien en dat het dan voor ons ophoudt.   En dan????

  Ik hoop dat iemand mij (ons) kan helpen. groetjes, shiva

  #3197177 Quote

  kan je helaas niet helpen maar wens je wel heel veel sterkte toe met deze moeilijke situatie.

  gr. linda

  #3197179 Quote

  Ook ik kan je geen advies geven. Wat een vreselijke lastige situatie; dan wil je zo graag iets en laat je lichaam je in de steek. Ik heb er geen kijk op, maar kan je ondanks de vleesboom wel zwanger worden? Zit deze vleesboom niet in de weg?
  Ik wil je heel veel sterkte en succes wensen. Ik hoop dat je binnenkort goed nieuws hoort.
  Groetjes, Emmetje

  #3197191 Quote

  ik kan wel gewoon zwanger worden, de vleesboom zit in de spierwand van de baarmoeder. Het enige probleem is dat wanneer er een echo wordt gemaakt, hij voor de eicellen zit.

  #3197197 Quote

  oohhhh Shiva, wat lijkt me dat een machteloos gevoel geven…….
  Kunnen ze niet na aanleiding van hormoonwaardes ofzo iets doen? Ik weet het niet hoor….Misschien in Belgie om raad vragen? Daar doen ze meer dingen wat in Nederland misschien niet mogelijk is…….
  Succes verder en hoop echt dat er een oplossing is voor dit…….

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct