Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

454791 Dromen

 • Auteur
  Berichten
 • #1460793

  Ik heb in november , net voor de miskraam, gedroomd dat ik een miskraam zou krijgen! Maar ook (in diezelfde droom) dat ik daarna een tweeling zou krijgen! Nu ben ik dus 5,5 week zwanger en denk ik hier weer aan.
  Wie heeft ook wel van tevoren gedroomd dat het mis zou gaan, en ging het ook mis? Ik heb toen na die droom er helemaal niet bij stil gestaan dat het wel eens mis zou kunnen gaan, omdat ik gewoon niet geloof in dromen. Maar nu denk ik: stel dat die droom wel waar is dan zou het een tweeling kunnen zijn. Al ga ik er niet van uit dat dat zo is. Maar ik vind het wel leuk om anderen hier eens over te horen.
  Succes allemaal,
  groeten Jet

  #3214003 Quote

  Mijn zwangere schoonzusje had gedroomd dat ik haar vertelde dat ik zwanger was en dat zij verloor toen haar kindje.
  Toen ze dat vertelde wist ik nog niet dat ik zwanger was. Zij heeft een gezonde dochter maar ik heb wel een miskraam gekregen. Ik geloof er wel in. En ik denk dat ze de droom verkeerd heeft onthouden.
  Het zal heus niet altijd uitkomen, maar ik geloof zeker dat er een kern van waarheid in kan zitten.

  #3214004 Quote

  ik heb twee en een half jaar geleden een miskraam gehad.ik heb toen ik ongeveer 8 weken zwanger was gedroomd dat het mis gin maar nog net niet.toen een paar weken later droomde ik weer dat ik een miskraam kreeg en de volgende dag had ik er ook een kom ik bij de verloskundige aan om te kijken of het ook een miskraam was bleek het al gestorven te zijn met 8 weken en vier dagen dus ik denk dat het wel kan maar hoop het niet in iedergeval dat het ook zo is ik heb ook vaak gehoord dat je het droomt maar toch een gezond kind krijgt daar hou ik het dan ook maar op al blijft het vreemd.groetjes M

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen