Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

454804 Het Blijft Moeilijk

 • Auteur
  Berichten
 • #1460806

  Hallo allemaal,

  Het is alweer een lange tijd dat ik op het forum ben geweest, maar het blijft ook erg moeilijk. Ik heb nu twee miskramen gehad (oktober '03 en april '04) en in de tussentijd lijkt iedereen om me heen maar zwanger te worden. Mijn beste vriendin begrijpt me erg goed en leeft met me mee. Zelf is zij in verwachting van een tweeling en ze moest zelf huilen toen ze het me vertelde. Toen reageerde ik heel enthousiast en natuurlijk ben ik heel blij voor haar, maar in de tussentijd ben ik erg verdrietig voor mezelf. Soms denk ik echt dat het er niet inzit voor ons en dan weer houd ik de moed hoog, maar ik blijf het erg moeilijk vinden als ik al die zwangere vrouwen en lieve kindjes om me heen zie.

  Liefs, Sandra

  #3214054 Quote

  hoi Sandra,

  voel erg met je mee. Ik heb 5 miskramen gehad en nu is mijn schoonzusje zwanger en is een goede 'vriendin' net bevallen van een eerste kindje. Ik krijg helaas niet de steun en het begrip van deze mensen, geen echt vrienden blijkbaar. Gisteren een vreselijke huilbui gehad en nu gaat het wel weer. Hoop eigenlijk dat het door de hormonen komt. Ben namelijk misschien weer zwanger, 6 juli weet ik meer.
  Hou echt moed, want het gaat ons echt wel lukken!! Weet dat het niet altijd even makkelijk is, maar we hebben geen keus toch!

  Veel succes en sterkte,

  groetjes Floor

  #3214055 Quote

  Hoi meid,

  Het is ook allemaal erg oneerlijk en moeilijk. Sommige vrouwen krijgen kinderen alsof het allemaal zo vanzelfsprekend is! Ookal zit jaloezie niet in je aard, het is heel logisch dat je er soms van baalt dat het bij een ander wel zo makkelijk gaat.
  Het enige wat we kunnen doen is er weer voor gaan en maar hopen dat het deze keer wel goed gaat!

  Veel sterkte en succes gewenst!

  Groetjes Frederique

  #3214056 Quote

  Hoi Sandra,

  Ik begrijp je helemaal hoor! Heb ook 2 miskramen gehad, de 1ste begin november en de 2e half maart. Heb het er heel moeilijk mee en ben soms ook zo bang dat ik nooit moeder zal worden. Gaan ze bij jou onderzoeken doen? Ik vind het toch wel een geruststelling dat blijkt dat er toch wel vrij veel vrouwen 2 of meerdere miskramen hebben gehad. Ik dacht echt dat zoiets niet veel voorkwam! Nou meid, sterkte!!!

  Groetjes Ingrid

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen