Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

454805 Positieve Test

 • Auteur
  Berichten
 • #1460807

  Hoi Meiden,

  Ik ben net terug van twee weken vakantie heerlijk, maar er is ook heel wat gebeurd.Voordat ik begin zal ik even vertellen dat ik in maart een miskraam heb gehad.Ik heb al een zoontje van bijna 2 jaar.Ik heb voor de vakantie nog een berichtje op het Forum gezet, omdat ik verwachte ongi te worden.En erg emotioneel was en dus jullie nodig had maar…….

  In het begin van de vakantie heb ik een test gedaan ik was nog niet overtijd, maar kon me niet meer bedwingen ik had wel maar 1 test bij maargoed ik dacht we zien wel.Vol verbazing keek ik na 1 minuut op de test er 2 stonden streepjes ongelooflijk.Helemaal blij natuurlijk, vooral als je niet verwacht dat je zwanger bent.

  Maar een paar dagen later verloor ik wat druppeltjes bloed en kreeg erg last van mijn rug.Gelukkig heb ik een man die positief is ingesteld en heeft goed met me gepraat.Woensdag zijn we terug gekomen van vakantie en donderdag heb ik gelijk de verloskundige gebeld, ze zei zolang je geen hevige buikpijn heb met die rugpijn en je verlies niet liters bloed bewijze van dan is er eigenlijk weinig aan de hand. En dat bloedverlies kan van het innestelen zijn dus maak je niet te veel zorgen, want dat hoeft echt niet.Zal je zien natuurlijk krijg ik donderdagmiddag pijn in me onderbuik zo zit dat tussen me oren maargoed.

  Ik probeer het van me af te zetten, dat ik bij elk pijntje bang word. Dat lukt gelukkig aardig en ik hoop er een beetje van te gaan genieten.Want in de vakantie was ik een paar dagen gelukkig en toen erg emotioneel en dat is niet goed.Nu ben ik bijna 6 weekjes en het duurt nog wel even voor de 12 weekjes.Maar gelukkig mag ik met 8 weekjes een echo laten maken en hoop ik het hartje te zien kloppen erg spannend dus.

  Het is een heel verhaal maar ik moest het even kwijt. Ik ben heeeeeeel gelukkig, maar ook echt bang ik kijk echt uit naar de 12 weken, dan kan er altijd nog wat gebeuren hoor maar toch dan voelt het gewoon al beter.

  Ik hoop dat iedereen net zo gauw weer zwanger is als ik, na 3 maanden weer zwanger is erg snel.Ik ben nou de gelukkige jullie zijn de volgende afgesproken.
  Veel liefs, een gelukkige moeder.

  #3214057 Quote

  Hoi Anoniem,

  Wat fijn dat je alweer zwanger bent, lekker vlot hoor!
  Ik kan me je onzekerheid goed voorstellen, maar het gaat helemaal goed komen!
  Heb er vertrouwen in!
  Ik wens je een hele fijne zwangerschap toe, lekker genieten hoor.
  Wij gaan je allemaal snel volgen!

  Liefs, Monique2

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen