Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

454819 Fijn Dat Dit Forum Er Is

 • Auteur
  Berichten
 • #1460821

  Ha Meiden,

  Ook ik heb een miskraam gehad. Dit was met 12 weken. Ik zou 21 juni naar de vk gaan en een paar dagen hiervoor begonnen de bloedingen. Niet veel, maar toch. Ik werd door vk gerust gesteld (telefonisch) en ook door vriendin. Toch hoorde we 21 juni het hartje niet. Vrijdag 25 juni heb ik een echo gehad en inderdaad er zat alleen nog een lege vruchtzak. Deze is er tot de dag van vandaag lekker blijven zitten en morgen wordt ik gecureteerd. Ik hoop snel weer verder te kunnen en hoop dat het ons snel weer lukt, net als iedereen dat hoopt. Het was mijn eerste zwangerschap en was zoooooo blij en gelukkig, ook mijn vriend vind het erg vervelend en we hebben veel aan elkaar gelukkig.
  De ene dag voel ik me goed en de andere dag kan ik huilen om alles.
  Ik vind het echt heel fijn te lezen dat er veel vrouwen zijn die weten wat je doormaakt. Minder leuk is dat jullie hetzelfde hebben meegemaakt.
  Maar gelukkig lees ik ook fijne berichten en zijn sommige weer zwanger!!!
  Gefeliciteerd!! Hoop voor jullie dat jullie dit keer een fijnere zwangerschap hebben en dat jullie straks een mooi wonder kunnen vasthouden!!!
  De andere meiden wens ik heel veel succes en sterkte en hoop ook voor ons dat het mag lukken!!
  Liefs Moon

  #3214154 Quote

  Hoi Moon

  Wat is dat toch erg zoiets, wat kan je geluk dan ineens zo worden verstoord he. Maar ik weet zeker dat je weer zwanger zult worden want het is je nu ook gelukt en er komt een tijd dat ook jij een kleintje krijgt!
  Mijn vreugde duurde 5 1/2 week en toen was het over, wel spontaan maar wat jij moet meemaken na zoveel weken is echt erg hoor.Ik hoop dat je snel weer zwanger zult zijn!
  Sterkte morgen
  Liefs
  Lotte

  #3214155 Quote

  hoi Moon,

  Ik heb echt precies hetzelfde meegemaakt,het lijkt wel of ik het zelf had kunnen schrijven.Bij mij kwam toch nog alles vanzelf opgang 2 dagen voor de curretage,maar de gyn heeft uiteidelijk toch besloten om de curretage door te laten gaan, want er zat nog wat weefsel.Dit is nu zo'n drie weken geleden allemaal gebeurd.Ik heb nu vakantie en ik zie nu echt veel zwangere vrouwen om me heen dat is wel even slikken. Ik weet wat je doormaakt,maar ik weet zeker dat het wel weer goed komt met ons. Sterkte!!

  #3214156 Quote

  Hoi Moon,

  Ik weet hoe je je voelt, mijn miskraam was ook bij 12 weken. Wat val je dan hard van die roze wolk he? Wij voelden ons heel erg alleen staan in ons verdriet en onze vragen, nauwelijks hulp van verloskundige. Hoop dat dat bij jullie anders is! Ik heb na 3 1/2 week nog een curettage gehad omdat niet alles weg was. Viel me erg mee moet ik zeggen. Wel voelde ik me daarna erg leeg…
  Ik wil je veel sterkte wensen morgen en zorg goed voor jezelf en elkaar!
  Groetjes,
  Sonja

  #3214157 Quote

  Hoi Moon,
  Wat een vervelende ervaring he?
  Ik wil je morgen veel sterkte wensen.
  HEt is mij gelukkig meegevallen, maar nu een paar maanden later vind ik het soms wel moeilijk om dikke buiken te zien.
  Ik hoop dat je op snelle termijn weer zwanger zult zijn en de miskraam achter je kunt laten.
  Sterkte!
  Groetjes van Caroline

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen