Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

454846 Ovulatietesten

 • Auteur
  Berichten
 • #1460848

  Ik heb een vraagje, ik gebruik de Cb ovulatietesten in de ochtend. Ik heb normaal gesproken nauwelijks tot geen streep naast de controlestreep staan en vanochtend was ie een stuk feller maar nog wel iets lichter dan die controlestreep. Kan het zijn dat die streep in de middag feller wordt want ik weet nu al bijna zeker als ik het morgen weer doe dat ie gelijk is als vandaag want dat heb ik vaker gehad. Wanneer is dan de ovulatie toch gewoon morgen? Wie weet raad??

  Dank Lotte

  #3214280 Quote

  Hoi Lotte,

  Ik gebruik de CB ovulatietesten ook. Gistermorgen bespeurde ik ook een fellere streep. Ik heb toen 4 uur niet gedronken en toen weer de test gedaan en toen was het een hele felle streep. Ik zou dus adviseren om 4 uur niet te plassen en de test dan nogmaals te doen. Je zult zien dat het resultaat nu duidelijker is.

  Groetjes F.

  #3214281 Quote

  Ik gebruikte de ovulatietesten, altijd s'morgens als ik opstond. Dan heb je altijd een juiste uitkomst. Dat zal dan niet schelen met s'middags. De streep moet echt hetzelfde van kleur of donkerder zijn als de controle streep, dan pas komt binnen 24 / 36 je eisprong. Even uit mijn hoofd. Ik heb ze ook gebruikt en ben er ook zwanger mee geraakt.

  anne

  #3214282 Quote

  Ik heb vanmiddag getest opnieuw niet gedronken enz en die strepen zijn nu nagenoeg gelijk. Ze kunnen toch nooit exact hetzelfde zijn? Bij mij is die testlijn nooit donkerder geweest of ik het nou in de ochtend of in de avond teste. Ik ben al twee keer zwanger geweest dus ik denk dat ik nooit verder zal komen dan nagenoeg gelijke strepen. Ik heb ook nu rekbaar slijm ed dus ik denk dat ik er nu maar voor ga vanavond wat denken jullie?

  Liefs
  Lotte

  #3214283 Quote

  Hoi Lotte,

  Net als F. had ik ook dat de streep 's morgens lichter was en na 4 uur donkerder was. Dit kan dus echt wel zo zijn…. Het ene lichaam is de andere niet!!!!!

  Ina

  #3214284 Quote

  Lotte,

  Zoals ook in de bijsluiter staat hoeft de ene streep niet donkerder te zijn dan de ander. Een gelijke streep duidt ook al op een eisprong.

  Ina

  read more image Lees ook: Zwanger worden na een miskraam
  #3214285 Quote

  Hoi Lotte,

  Het kan inderdaad dat bij jou de streep nooit donkerder wordt dan de controlestreep. Zolang deze maar donkerder is dan op andere dagen dan geeft dit al aan dat je je eisprong hebt.

  Succes!

  Groetjes F.

  #3214286 Quote

  Hoi F

  Ik dacht het ook zoals jij zegt dus ik ben aan de klus gegaan gisteren en vandaag ga ik ook maar weer dan heb ik de twee beste dagen en daarna ga ik met vakantie zodat ik rustig kan genieten en afwachten.

  Dank en jij ook succes!

  liefs
  loote

  #3214287 Quote

  Precies! Heb jij nu ook als nod 27 juli? Ik ook… spannend!! Laat je weten wat de uitkomst is??

  Fijne vakantie!

  Groetjes F.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen