Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

454868 Hoe Lang Na Miskraam Weer Zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • #1460870

  Ik heb in april mijn tweede miskraam gehad en ben toen gecuretteerd. Ze hebben toen ook bij mijn man en mij bloed afgenomen voor chromosomenonderzoek. Er zijn gelukkig geen afwijkingen gevonden. De gyn had gelijk een uitstrijkje gemaakt en een paar uur later kreeg ik enorme buikpijn. Ik vond dat niet helemaal normaal en ben een dag later naar de ha gegaan, Die kon niets vinden en zei dat ik terug moest komen als het niet minder werd. Gelukkig is die pijn nu weg, maar mijn onderbuik blijft een beetje zeuren. Zou een innesteling zoveel pijn kunnen geven? Ja, ik haal me vanalles in het hoofd, omdat ik zo graag weer zwanger wil worden. Hoe lang duurde het bij jullie voordat jullie weer zwanger werden na een miskraam?

  Veel liefs, SandraV

  #3214379 Quote

  Hoi Ingrid,

  Ik ben 29 jaar, maar leeftijd doet er in mijn ogen helemaal niet toe. Je bent namelijk al een tijdje bezig met zwanger worden en opmerkingen als 'je bent nog zo jong' of 'wordt het niet eens tijd' komen gewoon snoeihard aan. Ik heb nog niet het gevoel dat ik nooit moeder zal worden, maar het is wel een klein beetje een obsessie aan het worden, vooral nu er veel vriendinnen van me in verwachting zijn. Ik probeer er zo nuchter mogelijk tegen aan te kijken, maar dat is en blijft moeilijk. Ik weet niet of ik nog meer tegenslagen kan verwerken, want de twee miskramen hebben een groot gat in me achtergelaten. Misschien dat het allemaal wat makkelijker wordt met de tijd. Ik hoop snel weer zwanger te zijn en ik wens jou hetzelfde.
  Veel succes.

  Liefs, Sandra

  #3214380 Quote

  Hoi Sandra,

  Je kunt eigenlijk alweer meteen zwanger worden na een miskraam.
  Ik had na mijn miskraam heeeel erg 'last' van zwangerschapskwaaltjes, steken in de onderbuik, moe en gevoelige borsten maar dat schijnt heel normaal te zijn na een miskraam. Natuurlijk hoop ik voor jou dat het echt zo is dat je zwanger bent maar houd er dus rekening mee dat je lichaam je flink kan misleiden!

  Groetjes Ina

  #3214381 Quote

  Hoi Sandra,

  Wanneer was je eerste miskraam? Ik weet wel dat leeftijd er niet toe doet, maar toch, boven de 35 worden risico's op miskramen en afwijkingen ook weer groter, vandaar. Duurt nog wel even voordat ik 35 ben, maar goed, in september vorig jaar was ik de eerste keer zwanger, dus dat is ook al bijna weer een jaar geleden, de tijd gaat snel. Je bent zo een jaar verder. Had gehoopt weer snel zwanger te zijn, maar helaas, het is geen garantie na 2x snel zwanger te zijn geworden, dat de derde keer ook snel gaat. Ik ga a.s. vrijdag voor 3 weken op vakantie naar Amerika, hoop dat ik daar mijn gedachtes een beetje kan verzetten, want thuis lukt dat heel moeilijk. Maar ik had nog gevraagd hoe lang jij op de uitslag van het chromosomenonderzoek moest wachten!!

  Groetjes Ingrid

  #3214382 Quote

  Hoi meiden,

  Ik ben eind januari gecuretteerd met 11 weken zw. schap. Ons ukkie was al gestopt met leven rond 5 weken, maar daar had ik dus niets van gemerkt. Het duurde 2 maanden voordat mijn 1e menstruatie zich weer aandiende, het was goed van slag. Daarna duurde het 34 dagen, toen 32 dagen en toen… was ik weer zwanger ! 4,5 maand na de curettage ben ik dus weer zwanger geraakt, ik hoop dat het voor jullie ook snel weer mag lukken. En het belangrijkste dat het natuurlijk wel goed gaat dit keer. Ik ben nu bijna 7 weken zwanger en het is heel spannend, woensdag een echo of het er goed uit ziet !

  Sterkte en succes !

  Liefs,
  Luna

  #3214383 Quote

  Hoi Luna,

  Jij gaat a.s. vrijdag toch ook naar Amerika? Hoe laat vliegen jullie en met welke maatschappij? Ik duim woensdag voor je dat alles goed is!!!!

  Groetjes Ingrid

  read more image Lees ook: Zwanger worden na een miskraam
  #3214384 Quote

  Hoi Ingrid,

  Oh ja, dat is ook zo dat jij ook vrijdag vertrekt ! Gaan jullie ook zelf rond trekken met een auto? Wij vliegen met Delta Airlines, met tussenstop op New York. Eerst woensdag nog een heel spannend dagje inderdaad, bedankt voor het duimen alvast !

  Liefs,
  Luna

  #3214385 Quote

  Hoi,

  Wij vliegen met KLM om 12.30 uur, rechtstreeks gelukkig! We vliegen naar LA, blijven daar 1 nacht en dan 2 weken met de auto rondtrekken, hotels zijn al wel geregeld. Na die 2 weken 1 week LA, beetje relaxen, strand, Universal Studios enz. Zeker spannend zeg a.s. woensdag, je laat nog wel even weten hoe het was he!!!!!

  Groetjes Ingrid

  #3214386 Quote

  Hoi !

  Wij hebben nogal laat geboekt. Omdat ik eigenlijk in augustus uitgerekend was, zouden we helemaal niet op vakantie gaan. Het is dus nogal impulsief last minute besloten. Daardoor werden de vluchten (stoelen) veel duurder en hebben we besloten met een tussenvlucht te gaan. Wij hebben alleen de eerste 2 nachten in LA een hotel geboekt en daarna gaan we op pad, 9 augustus vertrekken we weer vanuit San Francisco. We hebben in grote lijnen onze route klaar, maar kunnen dus ter plekke besluiten ergens langer of korter te blijven. Ik laat het zeker weten hoor woensdag !

  Liefs,
  Luna

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen