Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

454899 Knuffelbeertje

 • Auteur
  Berichten
 • #1460901

  Hoi Knuffelbeertje,

  Hoe is het met je? De grote dag komt nu al erg dichtbij he?! Het is inderdaad een hele grote afleiding om even je gedachten op iets anders te kunnen zetten i.p.v. zwanger worden. Ik moet zeggen dat ik mezelf nu ook een beetje in bedwang moet houden want ik ben de laatste tijd (na de mk) veel teveel bezig met zwanger worden. De eerste keer was ik na 3 maanden al zwanger en toen was ik er helemaal niet zo mee bezig eigenlijk. Tuurlijk houd ik mijn eispong in de gaten en klussen we op de goede momenten maar ik moet echt tegen mezelf zeggen dat het niet erg is als het niet meteen lukt. Mijn man en ik hebben immers geen haast.. maarja… die kinderwens kan soms zo groot zijn..
  Zoals je misschien al hebt gelezen werd ik afgelopen zaterdag ongesteld. Je wilt niet weten hoeveel zwangerschapsklachten ik had de afgelopen twee weken, ook al zei ik tegen mezelf, je voelt niets, je verbeeldt het je alleen maar, ik bleef een gevoel van een zware onderbuik houden, steken in mijn buik en pijnlijke borsten. Ik had dat na de mk ook vaak en steeds kreeg ik dan de hoop zwanger te zijn maar nee… Ik vertrouw dus nooit meer op die klachten. Ik geloof het pas na ongeveer 10 testen haha.

  Je trouwt begin augustus toch?? Ga je direct daarna op huwelijksreis? Waar ga je dan naar toe?

  Ik spreek je snel weer.

  X Frederique

  Ps: CATH hoe is het met jou meis?????

  #3214494 Quote

  Hoi Hoi,
  He shit wat klote voor je zeg, ik had echt gehoopt dat je zwanger was, wat je zegt eer dat je het gelooft eerst tien testen, nou heeft dat duimen ook niet geholpen.
  Nou hier erg druk met de laatste leuke voorbereidingen, oo heerlijk die afleiding, en zo ont zettend leuk.
  Ja vrijdag nog 2 weekjes,kriebels gieren door mijn buik, heb er echt zin in. Mijn nod komt ook weer in de buurt, vind het eigenlijk niet spannend, niet zo spannend als anders, voel niets vreemds alleen wat ongi klachten, schoonmaken, beetje kribbig op zijn tijd erg huilerig nou ja eigenlijk de normale dingentjes, heb denk ik , vrijdag mijn nod , maar hou het so wie so op zondag, heb geen ei gevoeld,dus is maar ff afwachten, maar zoals ik al zei, ik gaat er niet vanuit. Hoop dat ik het dan maar gewoon op tijd word, ben ik met mijn trouwen vruchtbaar, hihjihihihi en heb ik ook geen last van die ongi.
  Maar wat fijn te horen dat je het zo naar je zin hebt gehad, ff lekkker bij komen, doet een mens soms goed he.
  Nou ik gaat niet op huwelijks reis, we gaan savonds lekker naar Scheveningen, strand wandeling maken en overnachten in het Kurhaus, in de bruidsuite natuurlijk (altijd van gedroomd), en zaterdags leuke dingen doen en s avonds weer naar huis en dan hebben we nog 2 weken vakantie , en dan gan we lekker dagjes weg, o was het alvast maar zover……..
  Nou nogmaals ik vind het echt *** voor je , en ik houd je op de hoogte!!!
  Liefs Knuffelbeertje

  #3214495 Quote

  Hoi meis,

  De bruidssuite van het Kuhrhaus?! Ik ben zoooooooo jaloers op je!! Weet je dat dat ook echt een wens van mij is. Ik zat er zelfs over te denken om als ik mijn 13e maand krijg, ik een overnachting in de bruiddsuite cadeau wil doen aan mijn man. Slapen we ooit in hetzelfde bed.. haha.. Geen vieze dingen doen dus op het matras haha.
  Echt leuk hoor dat jullie dat gaan doen! Weet je, zo'n bruiloft is al duur genoeg dus zo'n nacht weg is al een hele luxe. Mag ik vragen wat die suite kost? Volgens mij wel 300 euro he?
  Je hebt ook echt geluk dat je niet ongesteld bent op je bruiloft. Mijn nichtje kreeg een miskraam de nacht voor haar huwelijk en heeft op haar trouwdag de hele dag vreselijk gevloeid. Daar moet je toch niet aan denken!!!

  Lief dat je voor me geduimd hebt trouwens! Ik baalde wel heel erg hoor, vooral omdat ik stiekem misschien toch wel een beetje dacht dat het deze maand misschien wel raak was. Nou ja, volgende ronde beter. Ik heb al meteen even op babybrabbel gekeken net en mijn volgende eisprong is rond 10 augustus. Ik ga dan maar uit van een cyclus van 35 dagen, net als de laatste keer maar ik ga wel de maybe baby gebruiken voor het geval het onverwachts toch eerder is. Soms komt het er gewoon niet van om het om de dag te doen dus ik vind het toch wel handig.

  Even weer over de bruiloft, hoe ziet jullie dag er uit? En neem je zijn naam aan? Ik heb dat wel gedaan (toch een beetje traditioneel ingesteld) maar ik moet nog wel erg wennen aan mijn nieuwe naam.

  Nou meis, ik spreek je snel weer.

  Kus F.

  #3214496 Quote

  Hoi F

  Ik heb ook aan jou gedacht we hadden alletwee vandaag eigenlijk NOD. Ik dacht gisteren, ik ga ongi worden vandaag, maar nog niets maar het zal nog wel komen denk ik. Wat balen zeg zaterdag al, maar aan de andere kant heb je het maar gehad, beter dit dan een negatieve test en maar wachten todat je ongi komt dat is vervelender.
  Wachten duurt zo lang ik probeer afleiding te zoeken maar het blijft moeilijk! Ik hoop dat het snel raak is bij je!

  Liefs
  Lotte

  #3214497 Quote

  He Frederique!! Ik lees net je berichtje dat je ongi geworden bent!! Wat verschrikkelijk balen zeg! Bah bah en nog eens bah. Ik weet ongeveer wel hoe je je voelt. Je lichaam houdt je zo voor de gek! Ik dacht toen ook bijna zeker dat ik zwanger was. Ik had dezelfde symptomen als toen. Maar helaas kwam die ongi er ook aan zetten om mij even uit mijn mooie droom te halen. Maar ja, nieuwe ronden nieuwe kansen. En misschien was ons lichaam er gewooon nog niet klaar voor. We gaan gewoon samen voor een lieve april baby!! Toen ik ongi werd had ik echt zo;'n gevoel van: Weer een hele maand verder!! Dat duurt zooooo lang. Maar nu ben ik weer al 2 weken verder en de tijd vliegt om. Ze zeggen tegen mij heel vaak: "Het komt goed!!" Dan heb ik weleens zoiets van: "wat weet jij daar nu van", maar toch wil ik tegen jou nu ook zeggen : "Het komt goed!! Dat voel ik gewoon!! Misschien niet zo snel als dat wij willen, maar toch ..!

  Veel liefs

  Cath

  ps: ik heb nu vakantie en dan kijk ik nie zo vaak op internet. Meestal deed ik het onder mijn werk!! (ideaal baantje he??!!) Maar ik probeer toch zo vaak mogelijk te kijken! Raar he? Ik werd vanochtend wakker en toen dacht ik gelijk aan je! en ik ken je niet eens eigenlijk! Geweldig zo'n forum!

  #3214498 Quote

  Hoi Lotte en Cath,

  Bedankt voor jullie lieve reacties.
  Ik vertrouw echt nooit meer op de zwangerschapskwaaltjes die ik voel. Net als jij Cath, houdt mijn lichaam me echt flink voor de gek. Sowieso hebben we vaak dezelfde dingen (verstoorde cylcus, lang moeten wachten op de eerste ongi na de mk en dan weer hoop hebben dat het nu echt raak is en dan toch weer teleurgesteld worden). We gaan inderdaad gewoon voor de komende ronde. Ik denk wel dat ik dan net in mei zou zitten maar een mei kindje is natuurlijk ook fantastisch! 🙂

  Lotte, voor jou is het ook spannend zeg! Heb je niet stiekem een beetje hoop nu je niet ongi bent geworden? Houd je me op de hoogte?

  Cath, jij hebt dan ergens volgende week je eisprong, klopt dat??

  Groetjes F.

  read more image Lees ook: Zwanger worden na een miskraam
  #3214499 Quote

  Hey F,
  Nou jij wil niet weten wat wij allemaal in dat bed gaan doen, hihihhihi, we zijn heel wat van plan( is precies mijn vruchtbare periode), en de kans dat jullie in datzelfde bed slapen is wel groot want ze hebben maar 2 bruids suittes, maar we zullen het proberen netjes te houden!
  Tja en wat het kost……. ahum 550 euro, in totaal met al die belastingen enz erbij, schrikken he,daar zouden we van op vakantie kunnen, maar dit was gewoon een droom van mij, en wij gaan niet op vakantie omdat we veel dierenkindjes hebben, en ik kan niet zonder ze, en ik wil er niemand anders mee lastig vallen.Wij gingen vroeger (zijn 11 jaar bij elkaar) best vaak weekendjes naar Scheveningen en dan hadden we altijd (hetzelfde) een leuk hotelletje, en dan liepen we over de boulevard en dan zei ik altijd, ooit wil ik daar ooit eens slapen, dat is mijn wens, ja en dat is dit natuurlijk een mooie gelegenheid ervoor toch?
  En hoe onze dag eruit ziet, heb je ff…..Nou komt die hoor
  Mike (mijn aanstaande) komt mij om 7.30 uur ophalen, dan ff wat fotos en dan gaan we om ongeveer 8.00 uur naar Amsterdam, dan gaan we onze bruidreportage maken in het Ajax stadion de Arena, dan gaat ik naar zijn ouders en hij naar ons huis, waar de trouwauto komt (Bentley) en dan komt hij mij bij zijn ouders ophalen , waar dan inmiddels ook wat familei en vrienden zijn, dan gaan we eerst de witte duiven los laten, en dan gaan we met zijn allen naar de dierentuin waar we elkaar het ja woord geven( bij de witte tijger, in een paleis), dan ook in de diernetuin geven we een afterparty en gaan we de taart aansnijden en onze dans doen, en daar komt de rest dan ook heen, en dat duurd tot ongeveer 16.30 uur, en dan gaan we met ouders en broers, (rest gaat weer weg) een rondleiding , speciale , krijgen, en dan mogen we bij een dier soort eten geven, super! Dan gaan we met ouders en broers eten, heel uitgebreid diner met alles erop en eraan, en dat duurd tot ongeveer 20.00 uur en dan gaan we nog f naar huis naar onze dierenkindjes en dan gaan we naar Scheveningen , waar we eerst naar de kamer gaan en dan waarschijnlijk daarna, als we nog puf hebben nog even een strandwandeling maken en dan………Nou ja dat wil je waarschijnlijk niet weten, en natuurijk in de jaccuzie en we gaan proberen de hele nacht wakker te blijven maar dat zal wel niet lukken, maar ja we moeten er om 11.00 uur de volgende dag weer uit zijn, dus willen we voor dat geld natuurlijk zoveel mogelijk van de kamer genieten.Dus zoals je leest een drukke dag ,maar o zo leuk, heb er zo n zin in, en ja ik neem zijn achternaam, dat vind ik er zeker bij horen, anders zou ik neit eens gaan trouwen denk ik.Maar zolas je zei , dat zal wel erg wennen worden ja , op mijn werk zijn ze alvast aan het oefenen, roepen ze me om met zijn achternaam, hihiii, heeft wel wat he?Jeetej wat erg trouwens voor je nichtje daar moet je al helemaal niet aan denken een dag voor je bruiloft, dat verpest zoveel.
  Zo het is wel een heel verhaal geworden zeg, maar ja moet kunnen toch?
  Nou ik hoop voor jou dat deze maand een vruchtbare maand word ,gaat toch weer voor je duimen, en houd moed he, jou tijd , onze tijd, komt echt nog wel, weet ik zeker!!!!!!!
  Liefs Knuffelbeertje

  #3214500 Quote

  Hoi Knuffelbeertje,

  In welke dierentuin ga je trouwen? Artis? Kom je ook uit Amsterdam? Ik heb 4 jaar vlak bij Artis gewoond (ik woon nu in Almere). Wat een ontzettend leuke en originele dag wordt dat zeg!! Super leuk!
  Jeetje, wat een geld betaal je voor die bruidssuite zeg!! Dat is wel erg veel om cadeau te doen aan mijn mannetje haha maarja, nu we nog met zijn 2tjes zijn moet je dat ook eigenlijk gewoon een keer doen!!
  Op jouw bruiloft heb ik als het goed is ook mijn eisprong (je trouwt 13 augustus toch). He wacht, dan ben ik ook in Scheveningen! We gaan dan met vrienden naar het Casino daar. Misschien zie ik nog wel een bruidje voorbij flitsen, dat zou lachen zijn!!
  We hebben dus gelijktijdig onze eisprong.. gezellig! Kunnen we saampjes toeleven naar de nod. Was jij nou de eerste keer ook snel zwanger? Ik was dat wel maar ik heb nu echt het gevoel dat het langer gaat duren… nou ja, ik moet gewoon geduld hebben en wat je zegt.. onze tijd komt nog wel. Het is niet dat we al jaren bezig zijn gelukkig. Nou meis, ik spreek je snel weer. Succes met de voorbereidingen (hopelijk heb je net zulk weer als dat het nu is!).

  X F.

  #3214501 Quote

  Hoi Hoi,
  Nee ik trouw in Amersfoort, daar komen we vandaan, maar het is ook wel mooi daar, ja als het goed is word het echt een superdag!!!!!
  Als ik , even vanuit gaat, dat ik zondag mijn nod heb (of vrijdag, dan zou het weer 26 dagen zijn), dan heb ik op mijn trouwdag mijn ei, hihihihih, zou wel heel speciaal zijn he?
  Dus dat word lekker klussen.Nou inderdaad het casino zit tegenover het Kurhaus, dus dan zou je me in theorie kunnen zien, misschien komen we elkaar wel tegen en dan weet je het niet van elkaaar, best vreemd he als je er over nadenkt, we krijgen van het Kurhaus ook intree kaarten voor het casino, we gaan dus so wie soo alleen weten we niet of het die vrijdag nog word of zaterdag, ligt eraan hoe we ons voelen, dus wie weet…..
  Nou bedankt in ieder geval, en ik houd je op de hoogte wanneer ,mijn ongi is gekomen (of niet), maar denk van wel hoor, nou ja je hoord het wel,
  liefs Knuffelbeertje

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen