Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

454916 Kan Het Niet Geloven Maar Ik Ben Zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • #1460918

  Hoi Frderique en alle andere natuurlijk,
  Nou zoals ik al zei, wow, even slikken hoor, ik ben zwanger!!!!!
  PPFFFFF, had ik niet verwacht, maar toen gister mijn nod uitbleef, en ik me vandaag anders voelde, had ik , nou ja mijn aanstaande, zoiets van gewoon testen, dus dat heb ik net gedaan , en een lichte streep dat wel , maar er stond bij, hoe licht ook streep is een streep, en hij was licht maarduidelijk dus gaan we er vanuit dat we zwanger zijn, kan het niet geloven hoor……
  Voel me heel blij en bang tegelijk eigenlijk en durf er nog niet van te genieten, en vooruit te kijken,dus dat doen we ook maar niet, we hopen alleen maar……
  Nou dat wilde ik jullie op deze avond nog ff leten weten!!!!Moest het gewoon aan iemand kwijt, we hebben besloten om het nog niet te vertellen hoe moeilijk ook, maar als alles goed mag gaan vertellen we het ouders en broers op onze trouwdag, maar eerst maar afwachten.
  Liefs Knuffelbeertje

  #3214555 Quote

  Super voor jullie!!!!!!
  Probeer er toch wat van te genieten he!!
  Groetjes S

  #3214556 Quote

  hoi knuffelbeertje
  van harte hoor met dit goede nieuws,
  ik weet het is een beetje dubbel maar probeer er toch maar van te genieten.
  groetjes en veel liefs lindy

  #3214557 Quote

  Hey Knuffelbeertje,

  Wat geweldig zeg!
  Van harte gefeliciteerd meid.
  Jij ging zeer binnenekort toch trouwen?
  Wat hebben jullie dan een ontzettend mooi geheimpje die dag!
  Geniet ervan!

  Groetjes, Monique2

  #3214558 Quote

  Lief Knuffelbeertje,

  Gefeliciteerd! Ik doe lekker me je mee. Ik ben morgen vijf weken zwanger en ik herken al je twijfels en angst om te genieten. Ik probeer het toch wel, maar het is niet zoals de vorige keer. Ik probeer nu zoveel mogelijk gewoon door te leven en ik kijk niet te ver vooruit. Stiekem af e ntoe wel, maar het meerendeel van de tijd leef ik gewoon lekker met de dag. Maar we gaan wel genieten, hoor! Binnenkort is er vast het april-moeders forum en dan gaan we daarheen. We duimen voor elkaar!

  Liefs,
  Ongeduldje32

  #3214559 Quote

  Bedankt allemaal voor jullie lieve woorden, heb even een nachtje vrij goed geslapen ,maar kan het nog steeds niet bevatten, en ik zal wat jullie allemaal zeggen proberen er toch een beetje van te genieten maar dan met de dag.
  En we hebbenmet onze trouwdag inderdaad een mooi geheimpje met ons tweeen…
  En natuurlijk ongeduldje32 duim ik ook voor jou, en inderdaad samen naar het april forum, jeetje ja april….
  Nogmaals bedankt allemaaal!!!!!
  Liefs Knuffelbeertje

  read more image Lees ook: Zwanger worden na een miskraam
  #3214560 Quote

  Lief Knuffelbeertje,

  Ik ben in shock!! Wat ontzettend geweldig voor je! Komt je grote wens toch nog uit, zwanger trouwen!! Een geweldiger cadeau kun je je toch niet voorstellen. Weet je, ik kreeg gewoon kippevel toen ik het las. Ik vind het fantastisch voor je!! Een dikke digitale knuffel van mij!!
  Wanneer ben je nu uitgerekend? April is een fantastische maand (ben ik namelijk ook geboren haha).

  GENIET ERVAN!!

  X F.

  ps: kom je nog wel eens langs op dit forum om te vertellen hoe het met jou en de kleine gaat???

  #3214561 Quote

  Lieve F,
  Heel erg bedankt, maar ook ik ben een beetje in shock hoor, ik vind het doodeng!
  Ook omdat ik buiten gevoelige borsten helemaal niets voel, net als de eerste keer geen echte duidlijke verschijnselen, en dat juist maakt me zo bang, maar misschien komt dat nog.
  Ik heb net toch even stiekum gekeken wanneer ik uitgerekend ben, en dat zou 8 april zijn, wanneer ben jij jarig?
  En natuurlijk blijf ik ook bij dit forum, en hou jullie natuurlijk op de hoogte, en om te kijken hoe het jou en de rest vergaat, en natuurlijk blijf ik ook duimen voor jou!
  liefs knuffelbeertje

  #3214562 Quote

  Hoi lief Knuffelbeertje,

  Heb vaak aan je gedacht vandaag. Vind het echt super voor je! Vooral ook omdat je altijd al als wens had om zwanger te trouwen. Dat maakt die bijzondere dag NOG specialer! Ik kan me voorstellen dat je je een beetje ongerust maakt omdat je nog niet veel merkt maar dat kan echt zo omslaan. En daarnaast, ookal zou het niet zo zijn, heb ik veel verhalen gehoord dat vrouwen zonder de bekende kwalen van het begin een gezond kindje op de wereld hebben gezet dus het hoeft echt niet te betekenen dat het weer mis is.
  Je zit dan nu in je 4e week?? Leuk he dat je er zo 2 cadeau krijgt haha. Nienepien had ook niet meteen al die klachten maar na de 6e week volop dus wat niet is kan nog komen. Geniet er in ieder geval van en laat regelmatig even weten hoe het met je is. Ik zou het leuk vinden om te horen hoe je zwangerschap verloopt. Hopelijk kan ik je snel volgen. Dat zou (op zijn vroegst) voor mij wel het mei forum worden. Zelf ben ik op 4 april jarig dus er is een kans dat het kindje op mijn verjaardag wordt geboren. Rammetjes zijn wel heel koppig (herken ik mezelf natuurlijk niet in haha) maar wel heel eerlijk (dat lees ik tenminste overal).
  Nou meis, succes met de huwelijksvoorbereidingen. Ik spreek je snel weer.

  Kus F.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen