Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

454960 Terug Van Vakantie

 • Auteur
  Berichten
 • #1460962

  Hoi Monique en Frederique,

  Reageer even onder dit berichtje, maar ik ben er weer!!!!

  Liefs Nien

  #3214736 Quote

  Hoi meiden!

  Ik heb jullie gemist!!!!!!!!!
  Maar wees niet bang, er is niks aan de hand hoor dat we eerder terug zijn, maar we waren het zat en ze voorspelden alleen nog maar regen. Toen hebben we gister ochtend besloten om ons tentje op te breken en weer terug te gaan naar nederland! Eindelijk weer bruin brood en een gewone wc!!! Want die stokbroden ben ik na 2 dagen al zat!
  We hebben het in ieder geval erg naar ons zin gehad en hebben nu nog meer als een week thuis om bij te komen!

  Maar hoe is het met jullie? Heb uit jullie berichtjes gelezen dat jullie vooral aan het wachten zijn en dit met de nodige dip gepaard gaat, wat ik me goed voor kan stellen! Want wachten duurt lang, vooral als je iets heel graag wilt!
  Verder ben ik natuurlijk erg nieuwschierig wanneer jullie wat verwachten, nod of ei!
  Heb vreselijk zitten duimen dat jullie hier niet meer aanwezig zoden zijn en moet ook zeggen dat het pijn deed om jullie hier nog te zien. Had het jullie zo onwijs gegund om zwanger te zijn!

  Met mij gaat het goed! Ben super zwanger en kan geen een broek meer dicht! Maandag ga ik snel even wat broeken kopen! Begin een mooi bolletje te krijgen! Als je vergelijkt met voor mijn vakantie. Verder is de misselijkheid weg. Het enige probleem dat ik nu heb is dat ik niet kan poepen en pijn heb in mijn billen (bekken), maar er is mee om te gaan.

  Meiden, ga snel nog even een wasje wassen en dan mijn mandje in! Jullie zijn toppers en vechters!

  Liefs Nien

  #3214737 Quote

  Hoi lieve Nien,

  Wij hebben jou ook gemist hoor!!! Wat ontzettend fijn dat alles goed is. Ik moest inderdaad even slikken toen ik nu al je berichtje op de algemene pagina zag… maar gelukkig is alles ok!!! Ik had er ook al vanaf het begin een goed gevoel over bij jou! Monique en ik speculeerden al of je al een buikje zou hebben. Wat fantastisch! Heb je het al aan iedereen verteld? Ook op je werk? Wanneer ben je nu uitgerekend?

  Heerlijk dat je nu nog een hele vrije week hebt! Volgens mij wordt het weer hier vanaf woensdag ook weer beter dus kun je hier ook nog een beetje genieten van het weer!

  Met mij gaat het zo zo. Vanmorgen weer een CB test gedaan en weer niets. Voor dinsdag heb ik dus geen eisprong. Ik zit dus minimaal op een cyclus van 39 dagen inmiddels. Ik baal er gewoon ontzettend van maar ja, ik kan niets anders doen dan afwachten. Het ene moment overvalt me zoiets van, "ach, het komt allemaal wel, je hebt geen haast, je lichaam is gewoon nog van slag door de mk" etc. en het volgende moment loop ik als een zombie wat door het huis te zwalken en ben ik heel emotioneel. Op zaterdagavond kijk ik op Belgie altijd Cold Feet. Een hele leuke serie (die ook een tijd op Ned. is uitgezonden). Het gaat om allemaal stelletjes (1 vriendegroep) van in de 30 en 1 van die vrouwen kan dus geen kinderen krijgen. Daar ging het gisteren helemaal over. Eerst hield ze zich sterk (2 vriendinnen van haar vertelden dat ze zwanger waren) maar daarna stortte ze helemaal in. Ik heb zitten huilen als een klein kind. Helemaal bang dat dat mij ook gaat overkomen. Echt belachelijk want ik ben al zwanger geweest maar af en toe heb ik die angst. Mijn cyclus wordt alleen maar langer i.p.v. korter… zucht.
  Woensdag heb ik een conditietest en die week erna ga ik (naast het zwemmen op woensdagavond) ook nog 2x in de week fitnessen. Ik ga me gewoon even lekker op mezelf storten, dat is wel een goede afleiding nu.
  Ik houd jullie in ieder geval op de hoogte van alles uiteraard! Monique had deze maand al super snel weer een eisprong dus dat is wel een lichtpuntje! Hopelijk kunnen wij straks door naar het mei forum!
  Nien, een lente kindje dat is wel fantastisch hoor! Kun je meteen die zomer allemaal leuke dingen met de kleine doen (badje in de tuin etc). Heerlijk!!! Wanneer heb je je afspraak met de vk?

  Fijn dat je er weer bent en dat alles goed is!!!

  Monique, hoe is het met jou? Heb volgens mij nog een berichtje onder het berichtje voor je staan.

  Dikke kus van mij!!!!

  #3214738 Quote

  Hoi F

  Lekker hoor zo veel sporten en ik denk inderdaad dat dat best goed voor je is, om je even helemaal op jezelf te richten!
  Iedereen de boom in!Jij bent het belangrijkste. Misschien ook nog even een schoonheids behandeling nemen? Ik voel me dan altijd 10 x beter! Niet dat ik er mooier van word, maar ja!
  Op dit moment heb ik het erg druk met het opruimen van de vakantie rommel. En dan nog de gewone klussen erbij! En nog alles wat ik heb laten liggen! Is gewoon schandalig. Ga zo even met man lief naar Ikea om te kijken of er een goed opberg systeem is voor deze chaot!

  Tot snel

  Nienepien

  #3214739 Quote

  Hoi Nien,

  Ik denk dat het inderdaad goed is om me even helemaal op iets anders te richten. Ik ben nu veel teveel bezig met mijn cyclus en dat frustreert me alleen maar meer!
  Ben je nog geslaagd voor zwangerschapsbroeken? Wanneer mag je weer naar de vk? Mijn collega is nu 15 weken zwanger en ze kwam vandaag na een maand vrij weer op kantoor en ze had ineens een buikje!! Leuk hoor!
  Hoe lang ben jij nu zwanger? Ook zoiets toch?

  Ik ga even bankhangen, voel me niet zo lekker (hoofdpijn).

  X F.

  #3214740 Quote

  Heee meiden,

  Nien, ben blij dat je [gezond en wel en met een dikker buikje hih] terug bent.
  Fijn dat jullie het naar de zin hebben gehad!
  Je had het over een schoonheidsbehandeling…….
  Krijg er acuut zin aan!
  Eigenlijk doe je dat veeeeeeel te weinig he!
  Vorig jaar zijn we met 4 vriendinnen een verwendagje gaan doen, heerlijk!

  Oh, ja fred, die thermometer gaat wel tussen mijn billen haha.
  Zo is te temp. het nauwkeurigste.
  Ik doe hem nu helamaal niet meer in mijn mond……………
  Voor alle duidelijkheid, Ik heb nog GEEN ei gehad hoor!
  Vorige week dinsdag had ik al varens, maar dat was volgens mij vals alarm.
  Heel af en toe temp. ik op een morgen.
  Ik houd het nu wat extra in de gaten en vanmorgen was het 36.71
  Na mijn ei komt hij altijd tot mijn ongi boven de 37 uit.
  Vanmorgen had ik ook nog geen varens.
  Als ik naar mijn vorige cyclus kijk [was een stukje korter voor het eerst!!] dan moet ik ong. woensdag mijn ei hebben.
  We klussen om de dag,kunnene we niets missen.
  Fred, jij hebt dus ook nog geen varens, rot man!
  Je wacht maar en er komt niets, erg frustrerend!
  Maar, we gaan nog steeds voor de mei mamas!
  Knap dat je je hebt opgegeven bij de sportschool.
  Ik denk dat het een positieve werking heeft.
  Nien, ben ook wel benieuwd of je bent geslaagd voor je bolle buiken broek.
  Ik ben super jaloers op je [in positieve zin natuurlijk]

  Gisteren met de kinderen van mijn zus op stap geweest.
  We gingen naar een otter-park\dierentuin en aan het einde naar de MC Donalds.
  Vonden ze enorm leuk, en wij hebben er ook van genoten.
  Konden we ervast een beetje aan "proeven".

  Nou meiden tot gauw,
  enne morgen allebei voor de varenstructuur Fred?
  Nien, vooral duimen hoor!!
  Liefs, Monique

  read more image Lees ook: Zwanger worden na een miskraam
  #3214741 Quote

  Hoi meiden,

  Natuurlijk duim ik voor jullie! Mijn vingers zijn geen moment van elkaar af!

  Mijn buik begint inderdaad al een stuk dikker te worden, vooral 's avonds. Vanavond moest ik onder het squashen gewoon mijn broek open zetten!!!
  Morgen ga ik is even kijken of ik wat broeken voor een redelijke prijs kan vinden. Heb wel wat broeken van een vriendin gehad, maar die zijn nog wat aan de grote kant! Maar doordat ik altijd behoorlijk strak gekleed ga, passen mijn eigen broeken nauwelijks nog!
  Ik ben nu ongeveer 12 weken zwanger. Volgende week maandag heb ik nog een echo om de echte termijn vast te stellen. En eigenlijk vind ik het best wel weer heel erg eng….stel dat…….

  Het is wel onwijs balen dat jullie ei zo op zich laat wachten! Misschien moeten jullie samen naar een kuur oord en jezelf lekker laten verwennen! Lekker ontspannen en er herboren uit komen! Ga morgen gelijk een agspraak maken bij de schoonheidsspecialist. Is wel weer eens nodig, begin steeds meer op Ernie te lijken!

  Nou Fred, hoop dat je hoofdpijn onder tussen weer wat gezakt is?!

  Hoor jullie snel en probeer te relaxen! Hoe moeilijk het ook is!

  Liefs Nien

  #3214742 Quote

  Hoi meiden,

  Nog geen eisprong in aantocht maar ik heb wel steeds steken onderin mijn buik… maar goed, dat heb ik wel vaker. Morgen kan het gewoon weer weg zijn. Vanavond voor de zekerheid maar wel klussen. Ik voel me verder wel een stuk beter. Ik heb nu een rustig/geduldig gevoel over me dat ik gewoon moet afwachten en niet zo moet stressen. Ik voel me goed nu.. hopelijk duurt dat gevoel langer dan een dag haha.

  Monique, jij gaat er dus vanuit geen ei te hebben gehad? Heb je wel vaker varens gezien als je geen eisprong had? Ik weet nog wel dat toen ik 'm net had, ik ook varens zag maar dit was toen ook net een week na de ongi… maar bij jou zou het in theorie wel kunnen. Maar, het is alleen maar goed dat je deze maand weer flink verder klust. Als het inderdaad vals alarm was dan wil je je echte eisprong natuurlijk niet missen!

  Zelf ben ik ook gek op gezichtsmaskertjes etc. Ik heb altijd wel een maskertje thuis liggen en eens in de maand scrub ik me helemaal, doe ik een maskertje op mijn gezicht en een speciaal masker in mijn haar… heerlijk om jezelf zo te verwennen! Ik ben met Robin nog naar een kuuroord geweest in Tenerife (met allemaal sauna's en baden) echt heerlijk! Je mocht je badpak aanhouden dus daar was ik helemaal blij mee haha.

  Enneh, Monique, ik begrijp nu wel dat je niet meer de termometer in je mond stopt haha. Ik dacht dat het in je mond net zo betrouwbaar was maar inderdaad, vroeger moest het ook altijd in je billen.

  Nien, we zijn inderdaad super jaloers op je (wat Monique al zegt, op een goede manier). Hopelijk hoeven Monique en ik ook niet lang te wachten.
  Ik kan me voorstellen dat je 'm toch weer een beetje knijpt voor de 2e echo maar dat komt echt wel goed hoor. Ik heb er een heel goed gevoel over. Dus volgende week weer een echo, spannend hoor. Wat is die tijd ontzettend snel gegaan zeg. Het lijkt nog maar 3 weken terug dat je ook zwanger probeerde te worden. Moet je nagaan, je hebt er al bijna een 3e opzitten van de zwangerschap! Ben je nog geslaagd voor broeken?
  Wat leuk dat je op squash zit. Tot 2 jaar terug deed ik dat ook 2x per week maar vanwege een zwakke enkel moest ik daarmee stoppen. Heel jammer.
  Morgen heb ik een conditietest op de sportschool. Ik ga onder begeleiding van een sportarts fitnessen (ik heb nl. een hele hoge bloeddruk. Hier slik ik medicijnen voor om het laag te houden). Morgen heb ik eerst een conditietest. Ik ga samen met mijn zus. Ze kunnen me beter meteen in de categorie 'ongelooflijk slecht' zetten maar goed….

  Nou meiden, ik spreek jullie snel weer.

  Dikke kus F.

  #3214744 Quote

  Hoi Monique,

  Grappig dat je dat zegt want ik heb vandaag op het internet gezocht naar informatie over een onregelmatige cyclus en daar stond bij dat stewardessen en andere vrouwen met nachtdiensten ook veel meer kans hebben op een onregelmatige cyclus. Het kan dus best een invloed hebben Monique.
  Het stelde me wel gerust om te lezen wat ze allemaal kunnen doen om een eisprong op te wekken. Er zijn allerlei medicijnen voor (Clomiifeen en Tamoxifen medicijnen, heb het er even bij gepakt). Monique, ik zou het nog 2 rondes afwachten en dan echt naar de dokter toestappen hoor. Ik heb mezelf voorgenomen om nog tot november te kijken hoe het gaat. Als mijn cyclus alleen maar langer gaat duren of ik helemaal geen eisprong meer heb dan stap ik ook echt na de dokter en laat ik me niet afschepen. Anderen hebben makkelijk praten maar als je zo onregelmatige cyclus hebt, en zelfs helemaal geen eisprong hebt dan heb je gewoon recht op hulp! Helemaal omdat je al 2,5 jaar bezig bent. Je bent ECHT NIET ongeduldig meid! Ik geef je helemaal gelijk!
  Zelf heb ik me erbij neergelegd dat ik ook geen eisprong heb deze maand. Ik zit nu al (als de CB morgen bijv. zou aangeven dat ik een eisprong krijg) op een cyclus van 42 dagen (vorige maand 35). Ach ja, ik heb me erbij neergelegd deze maand geen eisprong te hebben…
  Mijn collega is nu ook alweer zwanger (meteen de eerste ronde na haar miskraam) en ze roept bij alles wat ze fout doet, ach ja, IK ben zwanger dus dan krijg je dat… Aangezien ze weet van mijn situatie moet ik zeggen dat ik het niet echt begipvol vind dat ze het 100 keer per dag uitschreeuwt en echt benadrukt van ik wel en jij niet…. Maar goed, ik probeer me in te houden 😉
  Nien, het zou wel super zijn als je foto ergens online zou staan! Aanstaande maandag al je echo.. spannend hoor! Ik duim de hele dag (ik ben vrij dus genoeg tijd om te duimen haha). Hoe laat moet je voor de echo?
  Morgen werk ik thuis… heerlijk!! Vrijdag ben ik altijd vrij, dan weekend en maandag heb ik vrij genomen. Een soort mini vakantie dus voor mij!

  Monique, ik heb vanavond pas de conditietest. Ik zie er wel een beetje tegenop moet ik eerlijk zeggen. Als ik de trap oploop ben ik al kapot.. Ze weten daar niet wat ze meemaken haha.

  Nou lieverds, ik ga me klaarmaken voor de sportschool… (ben iets eerder van mijn werk weggeglipt).

  Monique, houd je taai! Nogmaals, je hebt helemaal gelijk dat je binnenkort naar de dokter gaat en echt, ze kunnen heel veel op dit gebied. Ik vond het echt geruststellend om dit te lezen. Als medicijnen niet aanslaan hebben ze nl. ook nog allerlei andere manieren om een eisprong op te wekken (iets met hormonen inspuiten ofzo). Sterkte lieverd!

  Nien, geniet nog lekker van je laatste vakantiedagen (wat een lekker weer vandaag he?!).

  Gaan jullie nog wat leuks doen van het weekend?

  Dikke kus F.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen