Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

455037 Ben Ik Weer Even

 • Auteur
  Berichten
 • #1461039

  Hoi Frederique en andere,
  Hier eindelijk weer eens een berichtje van mij, ben twee weken goed ziek geweest, en eigenlijk alleen maar geslapen, dus dat was een leuke vakantie.
  Maar verder gaat het wel goed , heel wat (gelukkig)zwangerschaps kwaaltjes, en heel misselijk , ik klaag niet hoor,tja en donderdag de echo, ben zo zenuwachtig, heb zelf het gevoel dat het deze keer wel goedzit, maar we zijn toch ontzettend bang.
  Maar hoe gaat het met jou F? Heb net even wat terug gelezen en zag dat je nog steeds geen ei hebt gehad, echt klote dus, dus inderdaad word je geduld echt op de proef gesteld, toch blijf ik hopen dat je geduld rijkelijk beloond word!!! Ik duim nog steeds!
  Nou ik hou je op de hooget en heel veel sterkte metwachten, komt echt goed meis !!!!!
  Liefs Knuffelbeertje

  #3214940 Quote

  Hoi Knuffelbeertje,

  Ik vroeg me al af waar je was. Dus de zwangerschapskwaaltjes hebben je even flink te grazen gehad. Wat een mazzel dat je tijdens je bruiloft nergens last van had!! Echt een perfecte timing! (op je vakantie na dan..).
  Wees maar blij met al die kwaaltjes. Het geeft in ieder geval aan dat er van alles gebeurt in je! Ik had je echo al in mijn agenda staan. Ik ben zo vreselijk benieuwd! Heeeeel veel sterkte (zal toch wel spannend zijn) en veel plezier. Volgens mij word je helemaal gek als je dat hartje ziet kloppen (zou ik wel hebben tenminste).

  Bij mij gaat het zo zo. Inderdaad nog steeds geen eisprong gehad ruim 5 weken na mijn ongi en ook al lukt het me om 90% van de tijd mijn gedachten te verzetten, heb ik ook af en toe even een flinke dip. Ik snap gewoon niet waarom mijn cyclus zo van slag is en er geen eisprong meer komt. Na de mk van eind april heb ik nog maar 2x een eisprong gehad. Ik baal er gewoon even van. Hopelijk heb ik snel beter nieuws maar vooralsnog is het nog steeds een kwestie van wachten, wachten en nog eens wachten.

  Nou meis, laat je wat horen donderdag of vrijdag? Veel succes weer op je werk en met de kwaaltjes!

  Kus F.

  #3214941 Quote

  Succes bij je echo meid!! Ik denk aan je!

  Kus F.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct