Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

455039 Waar Blijft Dat Eitje

 • Auteur
  Berichten
 • #1461041

  Hoi allemaal,

  Al dagen ben ik weer druk in de weer met mijn cb ovulatietesten, maar nog niks te zien! Vrijdag de derteinde is mijn miskraam begonnen en de 23 ste, bij de echo bleek dat alles al weg was maar dat er dus wel alweer een eitje zat ze rijpen. Samengevat is het dus zo dat afgelopen vrijdag het al twee weken geleden was dat het bloeden begon en vandaag zijn we alweer een week verder gezien vanaf de echo. (snap je het nog). Mijn vraag is dus, hoe lang doet een eitje erover om te rijpen en te springen?????????? (Notmaal gesproken dan!)

  Vreselijk dat wachten, maar zoals ik lees kennen jullie het gevoel!

  Ik lees trouwens vaker wat over varens zien, maar snap er niets van. Wil iemand dit mij uitleggen?

  Nou, jullie horen wel wanneer het eitje komt, ha ha!

  Groetjes, Mira.

  #3214942 Quote

  Hoi Mira, ik weet er alles van! Ik wacht al ruim 5 weken op een eisprong en nog steeds niets. Heeeel frustrerend! Hopelijk krijgen we snel een eisprong want dat wachten is ook maar niks!

  Even over de varens: Ik gebruik de maybe baby ovulatietest (voorheen gebruikte ik altijd de testen van CB maar ik heb nu zo'n lange en onregelmatige cyclus dat dit onbetaalbaar is geworden). Bij de Maybe Baby doe je 's morgens wat speeksel op een glaasje en als je dan door het microscoopje kijkt en je ziet een varen structuur dan komt je eisprong eraan. Dat houden dus die varens in (je speekselstructuur verandert nl. rond je eisprong).

  Succes met het wachten op je eisprong!

  Groetjes F.

  #3214943 Quote

  Hoi F,

  Bedankt,tevens voor de tip. Ik heb ook net weer de test van cb gehaald, maar dat is inderdaad erg duur.Mocht ik onverhoopt nog een test nodig hebben dan zal ik ook eens naar de testen van mayby baby kijken.

  Groetjes van Mira.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct