Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

455045 Echo Gehad En Hoe Gaat Het Verder

 • Auteur
  Berichten
 • #1461047

  Hoi allemaal,

  Ik dacht dat ik 11 weken zwanger was. Heb een echo gehad omdat het nogal onduidelijk was, allemaal(rare cyclus) . Nu bleek er een vruchtje van 5 weken te zitten.
  er zijn nu twee mogelijk heden:
  ik ben toch een ronde verder zwangergeraakt, en het is dus gewoon heel pril.( dat hoop ik nu maar)
  of: ik was toch 11 weken enhet vruchtje leeft niet meer, en ik krijg dus een miskraam.
  de vk kon er niets over zeggen, hoe het verder gaat…
  Mijn vraag is nu aan jullie: blijft zo'n levenloos vruchtje echt nog 6 weken zitten dan? Of had ik dan al eerder een bloeding moeten krijgen?
  Ik krijg nu over 3 weken, 22 sept weer een echo, als ik intussentijd geen bloeding krijg.
  Ik word hier zo onzeker van….

  alvast bedankt

  #3214957 Quote

  Hoi lieve meid, wat erg vreselijk voor je.Ik begrijp dat je je erg onzeker voelt van ben ik nu zwanger of is het vruchtje dood.Het kan inderdaad zo zijn dat het vruchtje dood is en je miskraam niet uit zich zelf gaat plaats vinden in 6 weken tijd.Bij mij was dit ook het geval en moest ik voor een curretage.Het is balen dat je je cyclus niet zeker weet.Gelukkig dat je over 3 weken nog een echo krijgt, dus meid hoe moeilijk het is toch moet je even de geduld op kunnen brengen.Heel veel sterkte en hou je goed tot die tijd. Probeer veel bezig te zijn en sterk te blijven.Het overkomt je toch, of een goede zwangerschap of een miskraam.Hier kun je helaas zelf zo weinig aan doen.Kusjes Angela

  #3214958 Quote

  Hoi Marian,

  wat naar om zo in onzekerheid te zitten he!, weet hoe je je voelt. Bij mij bleek met 11 wkn dat het met 8 wkn mis was gegaan en al die tijd had ik niets gemerkt, pas met 11 wkn kreeg ik kleine bloedinkjes. Maar ik hoop dat het bij jouw zo is dat je geweoon korter zwanger bent en alles prima zal zijn. Nou heel veel sterkte met afwachten.

  groetjes Nienke

  #3214959 Quote

  ha meiden,
  dank je wel voor jullie lieve berichtjes.
  Ik houd me vast aan het positieve, want al die tijd dat ik zwanger dacht te zijn, had ik negatieve testen. Ik heb pas een week geleden (23 aug) mijn positieve test gehad. ik ben nu dus vijf weken, dus het zou in principe kunnen. dan was dat blijkbaar precies getest op de NOD dag, waarvan ik niet wist wanneer ie kwam.
  Ik voel niks bijzonders dus…alleen wat zwangerschapklachten.
  groetjes marian

  #3214960 Quote

  Ik zal voor je duimen.
  Liefs Angela

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct