Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

455047 We Gaan Er Weer Voor

 • Auteur
  Berichten
 • #1461049

  Hoi,
  gisteren langs geweest bij vk, controle om te zien of alles goed was na mijn curritage, alles zag er zeer goed uit. Ik hoef me nergens zorgen over te maken! Ook kon ze ons vertellen dat we zondag mogen klussen want dat we dan wel geluk zouden kunnen hebben… was dat even schrikken, na lang overleg gisteravond met mijn man hebben we beslist om er toch maar weer voor te gaan. Eerst hadden we gedacht van; we wachten tot we in ons nieuw huisje zitten maar och waarom nog wachten tot maart? We verlangen zo naar een kleintje!?
  Dus hopelijk is het zondag raak, maar we wachten niet tot zondag hoor om te klussen… hihi.
  Aan allemaal de groetjes, en F ik duim dat ook jou ei vlug mag komen nu!!
  Daag, Belle xxx

  #3214962 Quote

  Hoi Belle,

  Dus jullie gaan er toch weer voor? Ik kan me dat goed voorstellen hoor. Wie weet hoe lang het misschien nog gaat duren en dan krijg je in maart misschien spijt dat je niet eerder weer bent begonnen met klussen. Ik hoop in ieder geval dat het raak is deze keer en zo niet, dan ga je gewoon weer voor de volgende ronde. Met het huis in het uitzicht heb je in ieder geval genoeg afleiding en dat lijkt me erg fijn.

  Ik heb 6 weken na mijn ongi nog steeds geen eisprong. Eind deze maand is het 5 maanden na mijn mk (ik dacht eerst 6 maar het is dan 5 maanden geleden) en dan heb ik nog maar 1x een eisprong gehad dus dan ga ik echt naar de dokter. Ik baal er wel van hoor dat mijn lijf zo van slag is.. maar ja, ik probeer er niet teveel mee bezig te zijn.

  Succes met klussen!

  X F.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct