Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

455101 Wederom Onzekerheid

 • Auteur
  Berichten
 • #1461103

  Tja, wat kan ik zeggen… De CB test gaf niets aan!! Zwaar gefrustreerd heb ik de infolijn van CB gebeld. Dit zijn de mogelijkheden:

  1. De CB test geeft alleen je eisprong aan tot 24 uur van tevoren. Dus als ik gisteren al mijn eisprong heb gehad of vandaag mijn eisprong heb dan geeft de CB test niets aan

  2. De MB geeft je eisprong ruim 3 dagen van tevoren aan en de CB test vaak 1 tot 2 dagen van tevoren dus ik zou morgen wel positief kunnen testen voor de CB test

  3. Het was vals alarm.

  Zelf denk ik stiekem aan mogelijkheid 1. Ik had nl. de afgelopen dagen wel wat meer vochtafscheiding dan normaal en ik had vooral gisteren een stekerig gevoel in mijn onderbuik.

  Ik ga er dus gewoon vanuit dat ik mijn eisprong heb gehad met in mijn achterhoofd wel het idee dat het misschien vals alarm was. Ik ga morgen uiteraard nog wel een CB testje doen!

  Kortom, ik zit weer in onzekerheid. Maar goed, ik ga eind deze maand naar de gyn. Een eisprong is nu mooi meegenomen maar het idee dat ik over een paar weken naar de gyn. mag, stelt me wel gerust.

  Duim voor me!!

  Groetjes F.

  #3215126 Quote

  Hoi F,

  Ik duim voor je sterkte meid.

  Liefs,
  Carolien

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct