Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

455165 Antwoorden

 • Auteur
  Berichten
 • #1461167

  In de reacties op mijn 2 geschreven stukken zie ik nog een paar vragen staan. Dus die wil ik even beantwoorden.
  Het eerste antwoord is dat we niet weten waardoor ik een miskraam had. Ik heb 5 weken last gehad van bloedverlies en dat nam telkens toe. Bij elke echo (in totaal 5) bleek het kindje goed te groeien en zag de gyn geen afwijkingen, niet aan kind, niet aan baarmoeder en niet aan placenta. Hmmm. De volgende keer is er dus geen echo meer die me gerust kan stellen. Het zijn slechts momentopnames. "Het enige wat ik kan zeggen is dat u op dit moment geen miskraam heeft", hoorde ik de laatste 2 keer. We hebben het kindje verder niet laten onderzoeken, dat wilden we niet. Ook toen het geboren was, zag je niets raars (aan de buitenkant).
  Het tweede antwoord: Ik was 14,5 week zwanger. Dan heb je dus al een echt bevallinkje en nu komt er echt een beetje melk uit mijn tepels. Heel cru. Ik hoop dan ook dat dat snel stopt.
  Gisteravond hebben mijn vriend en ik voor het eerst in weken weer gevreeën. Hoewel ik er wel bang voor was, was het gelukkig heel fijn, dus die eerste stap is ook weer gezet. En ik denk dat we de condooms maar in de kast laten, dus je zou kunnen zeggen dat we nu alweer "bezig" zijn. Ik wil dan ook wel graag op de lijst.
  Marjon, 32 jaar, mk 21-9-2004, bezig sinds juni 2004, en ik ben heel benieuwd waar die afkorting NOD voor staat.

  Liefs,
  Marjon

  #3215313 Quote

  Hoi Marjon,

  Ik ga je op de lijst zetten. Heel veel sterkte de komende tijd! Groot gelijk dat je de condooms in de kast laat. Je wordt toch pas zwanger als je lichaam daar weer aan toe is!

  Sterkte!

  Groetjes F.

  ps: NOD staat voor niet ongesteld dag (de dag dat je dus eigenlijk ongi moet worden)

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct