Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

455182 Voorstellen

 • Auteur
  Berichten
 • #1461184

  Hallo allemaal,

  Ik zal me even voorstellen en wil me graag voegen bij dit forum. Ik ben Biate(niet mijn echte naam) ik ben 26 jaar en heb een vriend, wij hebben begin dit jaar besloten dat wij wel graag een kindje willen. Ben eind mei gestopt met de pil en was in juni zwanger. Helaas toen ik met 11 weken voor een echo ging, bleek het niet helemaal goed te zijn. Waarschijnlijk was het in de 6e week al misgegaan. Gemiste miskraam noemt de gyneacoloog het. Aan het eind van die week ben ik beginnen te vloeien, helaas zette dit niet door. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een curettage. De curettage heeft plaatsgevonden op 21 september. Voor de curettage had ik echt zoiets dit wil ik nooit meer(zwanger). Maar nu een dikke week later en ik denk er alweer heel anders over, we gaan er voor. De mensen om me heen, de verloskundige, gyneacoloog en de verpleegsters in het ziekenhuis echt super hoe die me behandelden. Ik heb dit echt als "goed" ervaren. Ik werd zo snel geholpen en zo lief dat hoor je ook wel eens anders. Nou ik weet niet wanneer mijn nod is maareh ik wacht het maar rustig af!
  Groeten van Biate.

  #3215368 Quote

  Hoi Biate,

  Ben blij dat je er toch weer tegenaan wilt gaan. Wat fijn voor je dat je zo prettig geholpen bent, dat scheelt toch altijd wel ff. IK vloei dus nog steeds en moet inderdaad wachten tot het helemaal weg is voordat we weer mogen "beginnen". Het lijkt nu alsof er geen eind komt aan dat vloeien bah. Het klinkt stom maar ik kan niet wachten om weer te beginnen, heb er gewoon zin in. Ik mag me er van mezelf niet te veel op vastpinnen en ik hoop gewoon dat we dit jaar nog zwanger raken.

  Liefs Po

  #3215369 Quote

  Hoi Biate,

  Ik wil je erg veel sterkte wensen de komende tijd. Je zult nog vaak ups en downs hebben maar ik weet zeker dat je veel steun zult hebben aan dit forum. Ook met al je vragen kun je hier terecht.

  Groetjes F.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct