Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

455202 Reactie Voor Po

 • Auteur
  Berichten
 • #1461204

  Ook alweer actief op het forum. Dus jij vloeit ook nog steeds het is vandaag bij mij weer een dagje over. Maar ja verbaast me niet dat er morgen weer wat komt. De gyn. vertelde me dat het wel even na kon bloeden tot volgende menstruatie. Ik meen mij eisprong altijd te voelen. En ik voel hem vandaag dus ben benieuwd wanneer ik ongi word. Ik heb de gyn. ook gevraagd wanneer ik weer gemeenschap mocht hebben, ik dacht dat het vloeien helemaal over moest zijn. Ze gaf me niet echt duidelijk antwoord. Ze vertelde wel dat ik kon vloeien tot volgende menstruatie…ik heb stoute schoenen aan getrokken en gisteren na precies 3 wk algehele onthouding gewoon "geklust". Wel voorzichtig, ik laat natuur haar gang gaan en ik zie het wel.
  Gr. Biate

  #3215417 Quote

  Hoi Biate,

  Nou, ik durf het niet te hard te zeggen maar het is nu eindelijk zo goed als over. Ik heb tot nu toe geen roze afscheiding gehad vandaag. Ik ga vanavond manlief verleiden al denk ik niet dat dat veel moeite gaat kosten. Je hebt gelijk dat je geklust hebt en als je idd je ei hebt gehad: wie weet!!!! Ik hoop het voor je.

  Groetjes Po

  #3215418 Quote

  Dus jij ook nog niet rood, wees vooral niet teleurgesteld als dat morgen wel weer komt. Ik heb vorige week 2 dgn niet gevloeid en toen was het er weer. Durf nog niet te zeggen dat ik er helemaal vanaf ben!!! Maar vandaag wel mijn ei, weet het bijna zeker hoe het voelt hou de menstruatie over 2 wk in mijn hoofd en dan weet ik echt hoe mijn eisprong voelt. Verleid jij je mannetje vanavond hoor, want voor ons jonge vrouwen is zolang seks echt niet gezond. Het was wel vreemd die eerst keer maar wel lekker, wij doen het vast gauw weer. Maar zeker niet om de dag ofzo moet niet obsessie worden wil vrijen wanneer ik(wij) daar zin in hebben. Ik hoop dat ik mooi over 2 week ongi word en dan weet ik dat het weer goed zit. Dit forum is wel geweldig moet ik zeggen allemaal lotgenootjes en voelt allemaal vertrouwd. Enneh deze maand moet het maar niet raak zijn onduidelijk met datum enzo…als ik over 2 wk niet ongi ben wacht ik sowieso nog 2 wk. Tot horens heb zo een vergadering prive kabel kapot dus kan donderdag pas weer reageren.
  Tot dan dan maar.
  Gr. Biate

  #3215419 Quote

  Hmm, nou ik ga er vanavond voor hoor, ik laat de natuur ook zijn gang gaan. Het ging de hele dag heel goed en nou begon het weer iets. Ik kijk vanavond wel hoe het ervoor staat.

  Wel fijn dat je je eisprong voelt, dat heb ik niet.

  Ik ben benieuwd over twee weken!

  Groetjes Po

  #3215420 Quote

  Ik ben er weer. Hoezo een muts ik heb gisteren maar even een test gedaan. Had bevestiging nodig dat die negatief was en mocht ik over 4 wk nog niet ongi zijn dan kan ik blij zijn met pos. test. Ik draaf al weer helemaal door. Ik zeg iedere dag wel 10 x tegen mezelf hou je er niet zoveel mee bezig. Maar dat is echt moeilijk.
  Maar de test was dus negatief. Ben nog steeds bloedvrij dus dat gaat echt de goede kant op. Ik weet niet zeker dat ik de eisprong voel ik meen hem te voelen. Ik zou dan nu binnen 12 tot 16 dgn ongi moeten worden. Ik wacht het rustig af.
  Tot horens groeten biate.

  #3215421 Quote

  Tjee zeg, wel verstandig om die test te doen, ik las hier al mensen die twijfelden omdat het hormoon nog in hun lichaam kon zitten. Ik hoop voor je dat het meteen weer raak is.
  Ik heb gelukkig ook geen bloed meer. Wij gaan er ook gewoon weer voor. Ik kan nu al niet meer wachten. Ik herken het wat jij schrijft en ik wil ook weer zo graag, moet ik mee oppassen. Het is wel weer heel erg leuk en spannend om er mee bezig te zijn vind ik. Ik voel me daardoor ook wat beter en vrolijker heel stom!

  Nou, ik hoop voor jou dat je over 12 tot 16 dagen zekerheid hebt.

  Groetjes Po

  read more image Lees ook: Zwanger worden na een miskraam
  #3215422 Quote

  Nou ik dacht eerst wat dom dat ik wil testen maar ben blij dat ik het nu heb gedaan.
  Weet zeker dat het hormoon niet meer in mijn lichaam zit. Dus ook alweer flink aan het klussen???
  Ik constateerde net al weer iets roze…maar ja kan ook van het klussen komen.
  Ik zie het wel het is idd wel weer spannend dit en daar word ik ook vrolijker van.
  We houden elkaar op de hoogte is leuk. En we houden het er gewoon op dat we lekker enthousiast zijn en we zien het wel. Jij was toch ook vrij vlot zwanger??? We houden het er gewoon op dat we vruchtbaar zijn…dus komt wel weer goed. Ik zou het heel leuk vinden dat ik dit jaar alweer zwanger zou worden, makkelijker om het dan te "vergeten". Maar nu eerst maar ongi worden.
  Tot horens,
  groeten van mij.

  #3215424 Quote

  Nou, ik had dus een heel verhaal getypt en nu staat ie er niet op. ff in het kort. Bij ons heeft het 4 maanden geduurt de eerste keer. Ik had toen wel een hele vreemde cyclus en toen ik de temp in de gaten ging houden was het meteen raak. Ik ben benieuwd bij jou joh. Ik hoop ook voor het eind van het jaar weer een postitieve test te hebben. Spannende tijd weer in ieder geval!

  groetjes

  #3215425 Quote

  Nou, ik had dus al twee keer een berichtje getypt en twee keer staat hij er niet op.
  Wij hebben er dus 4 maanden over gedaan de eerste keer. Ik had een hele vreemde en lange cyclus steeds dus op zich is het snel gegaan. Ik hoop dat het deze keer weer snel zal gaan en wij hopen ook voor het eind van het jaar weer een positieve test te hebben.
  Ik vind het voor jou wel spannend al hoor, ik hoop dat het meteen raak is. Ben benieuwd!!!

  groetjes Po

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct