Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

455237 Gedoe

 • Auteur
  Berichten
 • #1461239

  Nou, ik had de hoop dat bloeden wel langzaam minder zou zijn, maar er is geen pijl op te trekken.
  Het lijkt letterlijk wel of het alleen maar "droog" blijft als ik de hele dag stilzit. Hoewel…die vlieger gaat nu ook niet op. Na een dag van letterlijk nietsdoen voel ik nu toch ook menstruatiepijn.
  Gisteren was het zelfs heel erg. De voorgaande dagen was het ook wel wat, maar dat weet ik aan het mezelf geen rust gunnen door teveel te doen in en om het huis. Maar zaterdagavond was het rustig en gisterochtend was het maandverband bijna schoon zelfs. Omdat het zulk lekker was hadden we bedacht dat we wel een wandeling konden maken (wij zijn nogal vervente wandelaars, lange afstanden). We hadden het "kort" gehouden, slechts 14 km, maar van het laatste uur heb ik niets meegekregen, ik liep met mijn neus op mijn schoenen van de pijn en het voor de zekerheid ingedane maandverband zat ook in een uur vol. Tja, de pijnstillers had ik thuisgelaten want ik dacht dat het wel over was.

  Vanmorgen bij de dokter geweest en die heeft getracht zo snel mogelijk een echo te regelen alleen kan ik niet eerder als donderdagmiddag.
  Heel vervelend, anderzijds kan ik nu de komende dagen alles nog even goed in de gaten houden.
  Ik mag dus ook nog niet aan het werk tot donderdag van de huisarts, alsof ik dat al van plan was.
  Ik heb de bedrijfsarts gebeld vandaag, morgen mag ik telefonisch vertellen wat er allemaal aan de hand is, hij heeft "dan wel 10 minuutjes tijd" volgens de assistente. Gezeik….

  Ach, het heeft ook wel z'n voordeel zo thuis zijn, kom ik eindelijk eens aan mijn boeken toe die lagen te verstoffen op het nachtkastje.

  In het koppie gaat het al wel beter. Ik vind het natuurlijk heel jammer en naar, maar ik denk nog steeds dat het allemaal wel goed komt.
  Ik wacht rustig donderdag af, ben benieuwd hoe het bij de gynaecoloog afloopt en dan ben ik toch wel van plan om het weer te gaan proberen.
  Ben ook wel benieuwd hoe het nou met mijn cyclus gesteld is, ik heb nog staafjes van ClearBlue liggen. Alleen is het volgens de dokter zo dat de hele eicel-ontwikkeling weer op gang kan komen als de baarmoeder weer rustig is en dat is volgens haar bij mij waarschijnlijk nog niet het geval.

  Donderdag!!!!

  #3215515 Quote

  Hoi Aadje,

  Ik weet niet of het overkomt omdat dit forum erg van slag is (wij zijn niet de enige blijkbaar). Ik hoop voor je dat er niks aan de hand is, wel fijn dat je ff terecht kan. Ik had na mijn miskraam van 3 weken geleden, vorige week geen bloed meer maar nu was het zondag weer terug gekomen. Het is niet meer veel maar toch. Ik heb de gyn gebeld en nu schijnt het (zoals jij al zei) bij mij te komen doordat ik te veel doe. Ik moet rustiger aan doen. MIJn lichaam geeft dat dus aan. Ik voel me verder prima dus dat is wel moeilijk.
  Maar bij jou lees ik dat het bloeden nog wel aardig heftig is, ik hoop dat het snel minder zal worden en dat alles schoon is van binnen.

  Succes!!
  liefs Po

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct