Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

456840 Nog Niet Helemaal Schoon

 • Auteur
  Berichten
 • #1462842

  Hoi Allemaal,
  Ben net in het ziekenhuis geweest voor een echo om te kijken of mijn baarmoeder nu helemaal schoon is. Ik had de goede hoop van wel. Ben nu ruim anderhalve week bezig met veel buikpijn en begon me vandaag wat beter te voelen.
  In het ziekenhuis bleek dat er nog een klein stukje in mijn baarmoeder zit. Volgens die vrouw ( alles behalve aardig) is het te klein om het te verwijderen. Ik stond buiten met de mededeling dat het misschien wel met een volgende menstruatie eruit komt, of over een paar  dagen.  Nou ik was me toch pissig. Voor hun is het misschien dagelijkse routine maar voor ons iets heel ingrijpends. En ik wil gewoon verder en dat kan ik niet met het idee dat het nog niet helemaal schoon is.
  Van de VK krijg ik tabletten die het kunnen versnellen.
  Nou dit wilde ik gewoon even kwijt.
  Groetjes Janneke

  #3222140 Quote

  Hoi Janneke

  Wat rot als ze in het ziekenhuis zo afstandelijk en onvriendelijk zijn op zo'n moment. Voor hun is het misschien dagelijkse routine maar voor ons is het wel een kindje wat we zijn verloren.
  Ik heb van mijn VK het advies gekregen om vrouwenmantelthee te drinken. Dit helpt om de baarmoeder te laten samentrekken zodat de baarmoeder eerder schoon is. Ik ben daar vandaag mee begonnen en merk dat het al begint te werken. Misschien ook een idee voor jou?
  In ieder geval nog veel sterkte de komende tijd.
  Groetjes Lucielle

  #3222141 Quote

  Hoi Janneke,

  Nou, dat kan je er ook allemaal nog wel bij hebben….

  Doe rustig aan…

  Liefs, Judith

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen