Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

456859 Daar Ben Ik Weer

 • Auteur
  Berichten
 • #1462861

  hoi,

  misschien zijn er nog dames die me kennen van vorig jaar juli. Toen kreeg ik nl na 10 weken een miskraam.
  Na een 1/2 jaar weer zwanger, helemaal blij! Maar helaas is het nu weer mis.

  Ik had al het gevoel dat het niet goed zat en inderdaad is het weer met 6weken mis gegaan. Vorige week donderdag kreeg ik te horen dat het fout was en nu zit ik maar te wachten tot "het" los komt.
  Vrijdag moet ik op controle, inwendige echo en als er dan nog wat zit curreteren.
  Als ik had gewild, hadden ze me ook sneller kunnen curreteren maar dat zag en zie ik nog steeds niet zo zitten. De vorige keer kwam het ook vanzelf, dus ik ging er van uit dat dat nu ook wel weer zo zou gaan, maar niet dus!
  Af en toe wat bruinigs, echt weinig, en verder niks. Voel ook niks. Tja en dan te bedenken dat er al een week of 6 geen leven meer is. Het vruchtje was op de echo ook nauwelijks te zien, lost gewoon op ofzo. De vorige keer duurde het ongeveer een dag of 3 voordat alles er uit was.
  Hoe snel kan het gaan? Hoe was het bij jullie? Ik hoop zo dat het voor vrijdag goed op gang komt!

  gr Kyra

  #3222221 Quote

  Hoi meid,

  Allereerst wat verschrikkelijk voor jullie…

  Ik wens jullie heel veel sterkte…

  Ik heb helaas met de tienweken echo
  de conclusie moeten trekken dat het
  vruchtzakje leeg was…
  Het vruchtzakje was met 8 weken
  gestopt met groeien…
  Ik heb gewacht tot week twaalf, toen
  dus na twee weken wachten  voor
  een curretage gekozen…

  Bij mij is er dus niks los gekomen uit
  zich zelf, of ik had langer moeten
  wachten, maar ja, hoelang…

  Heel veel succes, meid…

  Liefs, Judith      

  #3222222 Quote

  Ook ik wens je sterkte meid….

  Ook bij mij is het misgegaan,kwam erachter toen ik 12 weken zwanger was dat het vruchtje was gestopt met groeien met 7 weken.
  Ik had voor een maandag de afspraak staan voor een currettage,maar (gelukkig)is alles zelf losgekomen en hoefde de afspraak niet meer door te gaan.Dit alles is nu 3 weken geleden.

  Ik duim met je mee dat alles vanzelf loslaat en nogmaals sterkte meid!

  liefs Carolien

  #3222224 Quote

  Ha Kyra.
  Ik ben er 4 weken geleden (was toen 8 wkn zwanger) achter gekomen dat het hartje niet meer klopte. het vruchtje was 6 w4d. ik heb 2weken afgewacht, maar er kwam niks. omdat ik liever geen curretage wilde heb ik medicijnen gekregen (vaginale tabletten) om de miskraam op te wekken. een paar uur na het inbrengen begon het vloeien al. gelukkig is alles eruit gekomen en was een curretage niet meer nodig. ik geloof dat de medicijnen cyotec heten. ik heb het in het ziekenhuis meegekregen en mocht het thuis inbrengen.
  misschien heb je er wat aan.
  succes en sterkte!
  groetjes leetje

  #3222225 Quote

  Hoi Kyra,

  Om even te antwoorden op je vraag:

  Ik heb geen bloed verloren voor de ingreep…
  Na de curretage heb ik twee dagen licht gevloeid…
  Een week na de curretage ben ik heel hevig gaan
  bloeden…
  Een week later weer…dit was mijn menstruatie…

  Nogmaals sterkte meid!!!
  Lastig hé, al die onzekerheid…
  Ik heb het heel moeilijk gehad om te kiezen voor
  de curretage, maar wij zaten midden in een verhuizing
  ën ik heb ook nog een kleine meid van tien maanden…

  Achteraf had ik liever toch willen wachten, heb nou het
  gevoel gehad niet echt afscheid te hebben kunnen nemen…

  Liefs, Judith            

  #3222226 Quote

  Hoi,

  Leetje bedankt, nu kan ik even vragen naar die pillen!
  Judith, ik snap wel wat je bedoelt met afscheid nemen. Na een curretage is het pats-boem weg en nu gaat het wat geleidelijker. Kun je echt wennen aan het idee dat je straks "leeg" bent. Ik zie het zelf niet echt als afscheid nemen van iets. Voor mijn gevoel is het nog niet veel. Het vruchtje was ook al niet meer te zien. Maar dat is voor iedereen anders natuurlijk. Soms denk ik wel eens: denk je er niet te gemakkelijk over??
  Maar ja, zo zit ik nu eenmaal inelkaar. En mijn man is net zo. Natuurlijk hebben we er verdriet van, logisch, zeker na een 2e keer. Maar wij hebben gelukkig al een mooie dochter van 3 en dat maakt ook wel wat uit.
  Bedankt maar weer voor de reacties!

  gr van een ongeduldige Kyra

  read more image Lees ook: Zwanger worden na een miskraam
  #3222228 Quote

  Hoi Kyra,

  Ik wil je even sterkte wensen met dit verlies ik weet uit eigen ervaring hoe zeer het doet om een miskraam te krijgen. Ik heb ruim een week gevloeid voordat het heftiger begon te worden uiteindelijk had ik geen keuze om voor afwachten of een curettage te kiezen want ik heb een spoedcurettage moeten ondergaan door ernstig bloedverlies. De ingreep viel erg mee en de verpleegkundigen waren goed voor me maar het grote verdriet kwam bij mij na de ingreep want ik  voelde me  letterlijk leeg! Ben nu 9 weken zwanger en er is geen dag dat ik niet aan mijn kleine * denk want dat kindje was toch ook zo gewenst. Ik hoop dat je een beetje steun op dit forum kunt vinden want er is altijd wel iemand die je verhaal leest, nogmaals wil ik je heel veel sterkte wensen en ik hoop dat je de volgende keer wel een hele mooie zwangerschap mag hebben!

  Liefs,

  Puk

  #3222229 Quote

  hai,

  volgens mij is het nu wel begonnen. Er komt nu tenminste echt rood bloed. Niet veel, maar toch. Ik heb net het ziekenhuis gebeld of het nog nodig is om te komen morgen.
  De assistente gaat het nu overleggen met de gyn, maar zij denkt ook dat de gyn waarschijnlijk wil afwachten tot na het weekend. En dan kijken of alles weg is.
  Ik krijg nu wel een beetje een zeurend gevoel in de onderbuik. Van de vorige keer weet ik nog wel dat ik het allemaal wel mee vond vallen. Want mijn toenmalige gyn zei dat het wel handdoeken voor de deur was, zoveel bloed komt er vrij. Nou, dat viel dus enorm mee, net een extra hevige menstruatie. We wachten het maar weer af….

  liefs Kyra

  #3222230 Quote

  hoi,

  shit shit shit! De assistente van de gyn belde net terug dat hij het wel nodig vond dat ik morgen kom. Dus kan ik daar lekker zitten in de wachtkamer terwijl…. Getver!
  Vorige keer zat ik ookal een uur te wachten omdat hij het druk had. Snap ik wel, maar dat zie ik nu natuurlijk echt niet zitten! Grrrrrrrrrrrr.

  Kyra

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen