Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

456870 Voor Kari

 • Auteur
  Berichten
 • #1462872

  Kari,

  Ken je me nog? Ik zat samen met jou op het oktoberforum. Helaas is het bij mij twee weken geleden ook misgegaan. Ons kindje is gestopt met groeien na 8 weken. Het hartje klopte nog wel een week, maar daarna is het gestopt. Ik vloeide toen al dik  1,5 week.

  Op dinsdagochtend is het vloeien begonnen, de dag erna konden we meteen een echo laten maken, er was niets aan de hand. Het hartje klopte, ons kindje leefde! Het liep wel en week achter. Ik was dus maar 8 weken ipv 9 weken. De vrijdag de week erop stond er weer een echo gepland. In de week ben ik blijven vloeien. Die vrijdagochtend klopte het hartje dus niet meer. Dat was een teleurstelling, maar aan de andere kant waren we ook zo realistisch om te denken, het heeft niet zo mogen zijn en de aanleg van ons kindje is gewoon niet goed geweest.

  's avonds is het vanzelf "afgekomen". Gelukkig, want ik had hetzelfde gevoel als jij "het moet er gewoon uit".  's Maandags ben ik nog wel naar het ziekenhuis geweest om te kijken of alles "schoon" was. Gelukkig was dit zo. Voor mij was dat het moment waarop ik het verlies "verwerkt" heb. Ik heb het zelf gedaan en hoefde niet meer door een of andere arts gecureteerd te worden. En niets staat een volgende goede gezonde zwangerschap meer in de weg.

  Ik kan je vraag helaas dus niet beantwoorden over een curetatie of abortuspillen. Ik kan je alleen vertellen dat ik blij ben dat het vanzelf is gekomen en dat ik helemaal "schoon" was, waardoor de verwerking ervan voor mij een stuk makkelijker was.

  Het is inmiddels 2 weken geleden en de bloedingen zijn nu een 1 week gestopt. De drang om opnieuw zwanger te worden is nu erg groot. Nog groter als voorheen, maar dat komt vanzelf wel weer.

  Kari, ik wens jullie heel veel sterkte en hoop voor jou dat het snel "afkomt" zodat jullie ook weer verder kunnen.

  Groetjes,

  Jessica

  Hoi Kari,

  Bovenstaand berichtje had ik op het forum verlies en verdriet voor je gezet! Wij hebben inderdaad ook erg gehuild de dag dat we hoorde dat het mis is gegaan. Vrijdagavond is het er bij mij meteen uitgekomen en zaterdag ben ik naar de kapper geweest, nieuwe kleren gekocht, op stap geweest en dan denk je zondagochtend "IK BEN ER WEER", maar helaas, dat is niet zo. Zondag heb ik K….. dag gehad die tot maandagochtend doorliep. Toen ik naar de het ziekenhuis ben geweest en gezien heb dat alles schoon was, was dat voor mij zo'n opluchting! Ik ben dinsdag weer gaan werken. Ik ben toen wel om een uur of 15.00 naar huis gegaan.  Ik was zo ontzettend moe!

  En zoals ik hierboven al schreef de drang om opnieuw zwanger te worden is alleen maar groter geworden. En nadat de bloedingen zijn gestopt, zijn we daar meteen weer  aan begonnen. De miskraam is  nu 2 weken geleden en ik heb geen HCG hormoon meer in mijn lichaam. Ik heb afgelopen vrijdag een zwangerschapstest gedaan om te zien of het HCG hormoon bij mij  nog aanwezig is en de test heeft uitgewezen dat ik niet zwanger ben, dus dat betekend dat het HCG hormoon er bij mij uit is. Ik weet nu alleen niet of mijn cyclus weer op gang is, ik heb het gevoel van wel, maar ik weet het niet zeker. Eigenlijk vind ik het wel goed zo.

  Groetjes,

  Jessica

  #3222270 Quote

  Lieve Kari en Jessica,

  Ik weet het, ik hoor op dit forum niet thuis, maar ik wilde toch even een berichtje achterlaren. Ikvind het echt verschrikkelijk rot dat het bij jullie beiden mis is gegaan. Ik hoop dan ook jullie over een paar maanden weer voorbij te zien komen, want ik mis mijn maatjes wel een beetje op het oktoberforum . Maar dat is niet belangrijk. Het belangrijkste is dat het goed met jullie gaat. Ik kan me goed voorstellen dat nu weer zwanger raken nog meer onzekerheid met zich mee zal brengen, maar ik ga toch voor jullie duimen dat het lukt en dat  bij jullie allebei een (of meer ) mooie gezonde kinderen op de wereld worden gezet!

  Heel veel liefs en sterkte.

  Kim

  #3222271 Quote

  hoi kim
  wel fijn dat je even komt kijken.ik mis mn maatjes ook.ik zit steeds nog op het oktoberforum te kijken wat iedereen schrijft en hoe het daar gaat.schept toch een band he.maar maar goed dat jij hier niet hoort!zwanger jij maar lekker door,wij komen je wel na,alleen wat later.
  groetjes kari

  #3222275 Quote

  Hoi Kim,

  Ik vind het ook super lief dat je even bij ons bent komen kijken! Maar inderdaad gelukkig hoor je hier niet thuis. Geniet lekker van je zwangerschap en ook ik hoop je snel weer tegen te komen…………………

  Maar dat komt vast goed! We blijven positief!

  Liefs,

  Jessica

  #3222276 Quote

  Hoi Kari,

  Hoe is het met je? Heb je inmiddels al bloedingen of nog steeds niet? Laat even iets weten?

  Groetjes,

  Jessica

  #3222277 Quote

  ongeveer 2 uur geleden is het begonnen.ik was even erg overstuur.vooral omdat ik alleen ben,ik mis mn vriend zo vreselijk nu.hij is met de vrachtwagen in het buitenland en kan niks voor me doen.net een half uur aan de telefoon gezeten(wat zullen we blij zijn met de rekening $$).het gekke is dat ik al sinds mn eisprong buikpijn heb tot vandaag.het viel me vanmorgen al op.alsof er iets ontspant ofzo.ik voel helemaal niks meer.bijna lekker.heel vreemd.ik zal (hopelijk) nog wel krampen krijgen,anders komt het er niet uit.ik hoop dat   t snel komt en dat ik niet meer gecurreteerd hoef te worden.daar zag ik zo tegenop.ik ben ergens wel blij met deze spontane bloeding,maar ben wel een beetje bang.mn wereldje staat heel even stil.ik neem hier uitgebreid de tijd voor.beetje droevig dat ik me zo alleen voel.maar ik zit op msn met mn beste vriend en dwaal een beetje over dit forum.ik zal blij zijn als in ieder geval de nacht om is.als ik alleen thuis ben vind ik dat overdag heerlijk,maar savonds is t wel eenzaam(vooral nu).iedereen slaapt,het is stil op straat..en ik zit hier maar….maar ik voel wel de steun van vrienden en familie hoor.dat is wel tof.mn schoonzus belde vanmiddag nog,mn beste vriend is al de hele avond online voor mij.ik kan zo mn ouders of schoonouders bellen en ze zijn er.maar dat hoeft niet.geen behoefte aan.
  word vervolgd.
  liefs kari

  read more image Lees ook: Zwanger worden na een miskraam
  #3222278 Quote

  Hoi Kari,

  Ik hoop dat je je een beetje goed voelt inmiddels. Ik kan mij jouw gevoel wel een beetje voorstellen. Ik had ook niet graag alleen geweest op het moment dat het bij mij doorzette. Ik heb ontzettend veel krampen gehad die bij elkaar 6 uur duurde.

  Ik duim voor je dat het doorzet. Het is even heel vervelend, maar op dat moment gaat de verwerking (tenminste zo was het bij mij) een stuk makkelijker.

  Heel veel sterkte meissie en spreek je snel weer. Trouwens als je me gewoon wil mailen kan dat ook op ricky.jessica@home.nl.

  Groetjes,

  Jessica

  #3222280 Quote

  hoi jessica,
  het is rustig hier.weinig tot geen bloed,af en toe een beetje zeurderig gevoel en soms net of mn baarmoeder even "hard"word ofzo.ik hoop zo dat het er voor morgen half 2 uit is.ondertussen maar een beetje huishouden doen en boodschappen.ik wacht het rustig af.geluk bij   een ongeluk dat ze me op t werk niet nodig hebben(ben oproepkracht).als ze me  gebeld hadden was ik wel gegaan  hoor,maar ik ben blij dat t niet nodig was.even lekker egoistisch met mezelf bezig zijn.heeeeerlijk.
  groetjes kari

  #3222282 Quote

  Hoi Kari,

  Is niet egoïstisch hoor! Ik denk dat als het bij mij die vrijdag niet was afgekomen, ik ook niet was gaan werken. Ik was als de dood dat het zou komen als ik ergens zou zijn! Je kan de MK pas  echt  verwerken op het moment dat het uit je buik is, dus is het helemaal niet egoïstisch om aan jezelf te denken! Ik   hoop voor je dat het doorzet vanavond, dan ben je er van af.

  Hoe laat moet je morgen bij de gyn zijn? Als ik je niet meer spreek, dan wens ik je al vast heel veel succes morgen! Laat nog wat horen, als je bent geweest.

  Groetjes,

  Jessica

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen