Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

456894 Naar Gyn Geweest

 • Auteur
  Berichten
 • #1462896

  Hoi Allemaal

  Gisteren zijn we naar de gyn geweest. Ik stond  's morgens op met  enorme buikkrampen en niet veel later gevolgd door de rode duiveltjes. Daar zat ik echt op te wachten…… niet dus. Die man kon weinig nieuws vertellen. We gaan door naar het acedmisch ziekenhuis in Rotterdam. Daar horen we over 2 weken hoe en wat er verder gaat gebeuren. Het wordt ivf. Dit wisten we al. Niet vanwege het feit dat ik niet zwanger kan worden, maar meer vanwege mijn leefdtijd (voel me nu echt oud)
  Het voelt  wel goed. Ik heb vrede met het feit dat we dit gaan doen. Mijn man en ik hadden hier al over gesproken en we weten van elkaar hoe we hier tegen aan kijken.
  Het is de afgelopen tijd  moeilijk geweest. De uitgerekende datum    van de eerste zwangerschap was rond 1 april. Ik heb het er erg moeilijk mee gehad, vooral omdat een aantal collega's wel een gezond kindje hebben gehad. De uitgerekende datum van de tweede zwangerschap is begin augustus. Ik weet niet of dat ook zo'n moeilijke tijd gaat worden. Ik kan pas over 2 weken vertellen hoe het echt verder gaat
  Prettige paas allemaal en een paar geweldige dagen toegewenst

  Lydia

  #3222381 Quote

  Heel veel suc6, ik hoop dat het op deze manier allemaal goed zal gaan komen!!

  Liefs
  Ineke

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen