Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

456947 Buitenbaarmoederlijke Zwangerschap

 • Auteur
  Berichten
 • #1462949


  hallo iedereen,
  daar ben ik weer. toch nog zwanger geworden. joepie! wat was ik blij. mocht met 7 weken een controle echo maken ook voor mijn eigen gemoedsrust. dus daar lag ik…. zien ze een vochtblaas in 1 van mijn eileiders. en weinig te vinden in mijn baarmoeder. nu  waren ze dus bang voor een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. heb ik dat!
  heb vanmiddag  weer bloed laten prikken om te kijken of het zwangerschapshormoon  gestegen is  en weer een echo gehad. deze vrouw zag dus wel iest in de baarmoeder wat op een dooierzak leek, maar wel 2 weken minder ver. maar toch zit dat bloed/vocht in mijn eierstok ze ook niet zo lekker. dus we blijven onder controle.
  ik hoop dat deze zwangerschap toch wel goed zit en dat ik wanneer ik een maand of 3 ben dat ik echt kan gaan genieten. het is in ieder geval een heerlijk idee om weer zwanger te zijn, al zit ik vol met zenuwen.
  spannend hoor alllemaal!!
  groetjes van Bianca

  #3222566 Quote

  hoi bianca,

  ik heb twee maand geleden een bbz gehad, (en daarvoor een missed abortion) en ik hoop voor je dat dit goed zit, want ik gun het niemand! heb je geen pijn dan? ik had met de echo ook voch in mijn buik bij mijn eileider.. en die hebben ze dan ook verwijderd helaas… maar bij mij was in mijn baarmoeder niks te zien wat op een zwangerschap leek, het zat  dus echt in de eileider genesteld, en bij jou zagen ze wat zitten he?  ik kan je alleen zeggen, doe het rustig aan en als je het niet vertrouwd trek aan de bel hoor!
  het is niet mijn bedoeling om je bang te maken, ik hoop echt dat het goed gaat en je met een paar maanden een blakende baby op de wereld zet… het klinkt mij alleen zo bekend….

  veel liefs sas

  #3222567 Quote


  hoi sas,
  ik heb inderdaad geen klachten. dat vroegen ze me ook met regelmaat, ook geen bloedverlies. maar omdat ze vandaag toch iets zagen zitten in de baarmoeder wat op een vruchtzak leek van ongeveer 5 weken, gaan ze er nu eigenlijk een   beetje van uit dat het niet een bbz is. ik had wel een hoog hcg gehalte en inderdaad in de eileider vrij vocht, dus het is allemaal wel eng ja. bij klachten moest ik ook gelijk aan de bel trekken, dus 100% zeker konden ze dan ook niet zijn. heel onzeker allemaal.
  het enige wat ik kan doen is afwachten en hopen dat alles goed gaat en dat over 2 weken ik een leuke echo te zien krijg.
  groetjes bianca

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen