Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

456966 Hsg

 • Auteur
  Berichten
 • #1462968

  Heb alsnog een HSG laten uitvoeren.Heb dat vandaag laten doen en moet zeggen het viel reuze mee.Op het moment dat ze het contrast vloeistof inbrengen is vervelend,dan krijg je even een flinke kramp in je buik.Totale onderzoek duurde zo'n 10 minuten,waarvan 1 min. met vloeistof.Alles was in orde.nu moet mijn vriend nog een keer zaad inleveren,voor de 3e keer.De 1e en 2e keer waren goed.
  Ben al 1 keer zwanger geweest.Heb 7 maart 2006 een miskraam gehad.Was pas zwanger na zo;n 13 maanden.Ik heb zoiets van misschien kan het toch wat sneller,want ze zeggen dat je na een HSG zeer vruchtbaar bent.dus ik ben erg benieud.heb geen zin om weer een jaar te wachten.Over 3 weken weten we wat ze verder gaan doen.het is toch wel een raadsel allemaal hoor!
  Dit wilde ik even kwijt.

  groetjes Karin

  #3222648 Quote

  Ha Karin,

  Ja hoor, dat kan heel goed, vruchtbaarder zijn na een HSG. Mijn zoontje van anderhalf is daar het levende   bewijs van .
  Wij zijn twee jaar bezig geweest om zwanger te raken en in ronde 21 kreeg ik een HSG (december 2003) en in februari 2004 was het raak. Dus twee maandjes (twee rondes) later! En dan hadden we ook nog niet eens bewust tijdens de cyclus gevreeën!.

  Ik hoop voor je dat het allemaal snel goed komt! Het is in ieder geval fijn om te weten dat alles goed is bij zowel jou als je vriend! en dat jullie maar snel weer zwanger mogen zijn!

  Groetjes,
  Rosanne

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen