Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

een week na mk nog steeds veel bloedverlies

 • Auteur
  Berichten
 • #1463836

  hoi lotgenoten
  afgelopen woensdag heb ik mbv medicatie bij de gyn een mk gehad
  Maar heb nu nog steeds mega veel bloed verlies, het is echt te vergelijken met een mega ongesteldheid.Maak me er best zorgen om hoort het niet eens wat af te nemen?
  Heb morgen een afspraak bij de gyn maar wil er goed beslagen ten ijs komen voordat ze me weer met een kluitje het riet in sturen
  Dus mijn vraag is is dit normaal?

  #3230492 Quote

  Hoi meisjeb,
  Het klinkt alsof nog niet alles weg is. Ben je inmiddels daarop al gecontroleerd of zal dat morgen bij de gyn gebeuren? Anders om een echo vragen hoor!!
  In principe kan het nog wel een tijdje nabloeden, maar bij jou klinkt het nog wel heel heftig. Dat is niet normaal volgens mij.
  Sterkte, groetjes Laura

  #3230608 Quote

  Ik heb vanaf de eerste dag (spontane miskraam) 2 weken en 5 dagen bloedverlies gehad. Dat is echt gerekend vanaf de eerste druppel tot de laatste.

  #3230620 Quote

  hoi hoi,

  ook ik heb veel bloed verloren hoor!   zeker wel 3 weken, het werd   eerst minder , maar toen heeft de gyn nog wat weggeknipt, ja , en toen begon het weer, je moet ook goed in de gaten houden of het niet raar ruikt ( ja sorry beetje raar misschien) en dat je geen koorts krijgt….want dat zou een ontsteking betekenen. en als je het niet vertrouwd, gewoon even bellen!! en doen hoor!!!

  xxxx loreane

  #3230623 Quote

  dank jullie wel voor de reacties
  een paar dagen na ik dit schreef zijn ze tot de conclusie gekomen dat nog niet alles weg was, ze wouden me weer door laten lopen maar heb zelf aangedrongen op curretage, wat nu komende dinsdag ook gaat gebeuren. Ik ben er zo zoetjes aan wel klaar mee
  Op het moment verlies ik niet veel bloed meer, een beetje oud bloed te vergelijken met de laaste dag rode zee, maar toch denk ik dat de baarmoeder niet schoon is
  Maar goed na dinsdag wel en dan kunnen we eindelijk verder!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct