Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

miskraam

 • Auteur
  Berichten
 • #1463907

  afgelopen week heb ik veel last gehad van mijn buik en had ik ook last van bloed verlies, meer als bij ongesteldheid, het voelde ook niet zo. vrijdag heb ik veel bloed verloren en zat er ook een soort bloed prop bij.
  mijn buik is nu rustig en het bloeden is ook over.
  is dit een miskraam geweest.
    

  gr jolanda

  #3233026 Quote

  Hoi Jolanda,

  Het klinkt wel als zodanig, maar de enige die het kan bevestigen is de vk of de gyn dmv een echo. Daar kunnen ze zien of er nog hartactiviteit is. Want geen enkele mk verloopt hetzelfde. Als je alle verhalen op dit forum  leest zul je dat merken en er zijn er bij dat het nog wel goed zit. Dat hoop ik van ganser harte voor je.

  Bij mij begon het verleden week zaterdag een klein beetje bij het afvegen en zondagmiddag heel veel, zo'n 3/4 uur lang. Daarna was het de hele week veel minder en donderdag opeens weer meer.
  Wij hadden trouwens ma 16 feb. al gezien op de echo dat er geen hartfunctie meer was. Het was met 6,5 wk gestopt met groeien. Wij wilden even afwachten of het vanzelf los kwam of niet. Dat gebeurde dus wel maar evengoed ben ik vrijdag jl. gecurreteerd omdat het vruchtzakje er toch nog niet uit was.

  Hoeveel weken ben je zwanger?
  Ik hoop voor je dat je snel duidelijkheid krijgt, want die onzekerheid lijkt mij vreselijk.
  Heel veel sterkte gewenst.

  Veel liefs,
  Miri

  #3233034 Quote

  Senna ik ben het met miri eens! Je kan het alleen laten bevestigen door de vk of gyn.
  Succes en sterkte.

  Miri jammer dat je alsnog gecurreteerd moest worden.

  Ik was eindelijk na een jaar zwanger zwanger en toen bleek met de echo van 7 wk en 4 dagen dat er alleen een leeg vruchtzakje te zien was. Het was al   heel vroeg mis gegaan. Vorige week donderdag weer een echo gehad om te kijken of ik toen evt minder ver was. Maar nog steeds een leeg vruchtzakje. Ik wist dat het verkeerd was. Vorige week dinsdag avond veel pijn en een klein beetje bloedverlies bij afvegen. Dacht dat het woensdag wel door zou zetten. Maar helaas de pijn nam toe en vloeien niet. Stond opkop in bed! Wat was ik blij met de afspraak bij de gyn de volgende dag!! Daar is besloten om gelijk een curretage te doen.

  Groetjes Collie.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct