Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

wanneer weer ongesteld na miskraam

 • Auteur
  Berichten
 • #1463925

  hoi meiden

  ik heb rond 13 maart een miskraam gehad na 6 weken zwangerschap. het begon met bloedingen en de 16e ben ik het vruchtzakje enzo verloren. daarna was alles schoon.
  de vk zei dat ik rond 10-12 april weer zou menstrueren. vandaag dus de 13e. heb een test geaan want je hebt toch hoop, maar die was dus negatief.

  voor de meiden die ook een miskraam hebben gehad,  hoelang duurde het bij  jullie  voor je  weer voor  het eerst ongesteld werden?

  liefs bianca

  #3233884 Quote

  Hoi Bianca,
  Bij mij duurde het 37 dagen na de miskraam voordat ik ongesteld werd. Mijn normale cyclus is zo'n 25 dagen. Het heeft dus nogal even geduurd voordat ik weer ongi werd. En de eerste paar keer na de miskraam hield m'n lichaam me ook voor de gek met zwangerschapskwaaltjes terwijl ik vervolgens gewoon ongi werd…..
  Sterkte meid!
  Groetjes Laura

  #3233915 Quote

  Ook ik heb onlangs een miskraam gehad, 27 maart ben ik het vruchtzakje verloren. Ben ook wel benieuwd wanneer ik mijn menstruatie kan verwachten. Heb ook al wat gezocht, heb gelezen dat  het  best wel een poosje kan duren na een miskraam. De één is eerder ongesteld en de ander veel later. Tja, dus wanneer wij onze menstruatie  kunnen verwachten?? Tis denk ik  gewoon afwachten, hoe vervelend dat ook is.

  Hoe is het verder met je??

  Liefs crazy girl  

  #3233935 Quote

  hey crazy girl

  dus jij zit ook in het zelfde schuitje. wat naar he. ik wacht dus nog steeds op de menstruatie. nog steeds niets. 1 week te laat nu bijna. had nog wel een tastgedaan op 2e paasdag maar helaas negatief.
  we kunnen nu alleen maar afwachten

  jij ook veel sterkte meid
  liefs bianca

  #3233938 Quote

  Hoi Hoi

  Ik ben 26 feb gecurreteerd na een miskraam , en ben nog steeds niet ongi..
  Het kan echt lang duren..
  Ik heb ook al 2 testen gedaan maar telkens negatief!

  Sterkte allemaal!

  Liefs

  #3234118 Quote

  @biebeldebieb: Normaal gesproken zou ik afgelopen woensdag mijn NOD hebben na mijn miskraam. Maar afgelopen donderdag en vrijdag heb ik heel ietsje donkerrood/bruin bloed verloren. Dat had ik ook bij mijn 3 vorige zwangerschappen, dus ik heb gelijk via een webwinkel een test besteld. Gister gekregen en gelijk maar getest. Nu verschijnt er een heel licht streepje. Door een fout bij de webwinkel had ik niet mijn bestelde Clearblue gekregen, maar met Clearblue ga ik aankomende week ook nog maar ff testen. Want ik kan het gewoon niet geloven!! Hoe staat het er nu bij jou voor??

  Lees ook: Zwanger worden na een miskraam
  #3234124 Quote

  Hoi dames,

  Ik ben nu bijna 5 weken na de curretage en ben dus ook niet zwanger, maar heb wel hele lichte positieve testen!!
  Dat is nog het hormoon van de oude zwangerschap. Ik hoop natuurlijk voor jullie dat je al opnieuw zwanger bent, maar hou ook in je achterhoofd dat je test positief kan zijn door je vorige zwangerschap.

  Liefs Jen

  #3234141 Quote

  @knutseljuffie: Dank je hoor voor je berichtje!! 😉  Maar ik heb onlangs al een keer getest en toen was de test hartstikke negatief!!

  #3234144 Quote

  Wauw crazygirl!! Wat goed, dikke kans dat je nu dus alweer zwanger bent!! Ik hoop het zo voor je. Ik heb nu eindelijk nogmaar een hcg van 5 (bij mij bleef het zo lang hangen dat ze bloed hebben geprikt) Dus ook weer kans om zwanger te raken!!
  Weet je al wat meer?? Heb je al een CB gehaald?

  Liefs Jen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct