Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

4983 Vraagje

 • Auteur
  Berichten
 • #1010985

  Hoi dames, sinds kort ben ik op de site aan het meelezen en vind het erg leuk. Ben zelf in januari gestopt en 5 weken later ongesteld geworden. Eerste twee weken elke dag geklust en daarna om de dag of meer. Nou had ik gister ongesteld moeten worden (uitgaande van 28 dagen) Ben nu nog niet ongesteld….kan het zijn dat ik zwanger ben?? Of moet ik nog even wachten tot volgende week (5 weken is het dan) Kan iemand mij daar een antwoord op geven? Alvast bedankt.

  Groetjes van een meid die heeeeel graag moeder wil worden.

  #2786469 Quote

  Hoi Kippetje

  Ik zou als ik jou was nog even wachten met testen, waarschijnlijk is je cycles nog niet regelmatig en kan het zijn dat je inderdaad tot volgende week (of misschien nog wel langer moet wachten). Heb je tekenen van een zwangerschap?

  Groetjes Kiki

  #2786470 Quote

  Hoi Kippetje,

  je eisprong is twee weken voor je volgende menstruatie (en dus niet twee weken na je menstruatie). Het kan dat jou cyclus onregelmatig is maar kan ook standaard op vijf weken staan. Dat zou dan dus betekenen dat je een week geleden je eisprong hebt gehad, testen heeft dan dus echt geen zin. Ik zou dus inderdaad nog even afwachten. Ik ben zelf na drie maanden gaan tempen. Daarin was heel goed te zien wanneer mijn eisprong was, bij dus ook altijd later als normaal.
  succes, Irene

  #2786471 Quote

  Hoi Kippetje,

  Ik zou als ik jou was inderdaad nog even wachten met testen, ik ben ook net in feb. gestopt met de pil en ben na 35 dagen ongie geworden.Hopelijk blijft het regelmatig. Maar ja je weet het niet he?? Ik hoop met je mee dat we allemaal straks een forum verder komen.

  Groetjes Anita

  #2786472 Quote

  Hoi Kippetje

  Ik zou voorlopig even uitgaan van een cyclus van 5 weken en daarna pas gaan testen. Het is waarschijnlijk dat je cyclus nog niet regelmatig is. En als je cyclus 5 weken is dan is het nu nog te vroeg om te testen

  Heel veel succes
  groetjes Debbie

  #2786473 Quote

  Je moet het niet elke dag doen. Om de dag schijnt beter te zijn voor de kwaliteit van het zaad.

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #2786474 Quote

  Je hebt in ieder geval vaak geklust……………allemachtig !
  Hoop dat je zwanger bent. Succes.

  #2786475 Quote

  Bedankt Kiki, Irene en andere dames voor het reageren. Maar ben zo ongeduldig geweest en heb vandaag een test gedaan…..alleen kwam er maar 1 streepje. Ben eigenlijk wel teleur- gesteld, maar gezien jullie antwoorden kan ik nog een keer testen na die 5 weken. Misschien zijn het dan twee steepjes…..ik hoop het heel erg!!!

  Nou doei dames en jullie horen het wel he?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct