Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

4994 Over Tijd

 • Auteur
  Berichten
 • #1010996

  Hoi allemaal,
  12 maart zou ik ongi moeten worden, dus niet [ik heb een cyclus van 5 weken]. Ik heb 20 maart een DA test gedaan, niet zwanger. Nu 3 weken over tijd, ben ik nog niet ongi geworden. Heb wel druk onder in mijn buiken last van mijn eierstokken. Zere borsten heb ik ook, maar die heb altijd als ik ongi moet worden….. Hebben jullie een idee? Of heeft ook iemand dit al gehad en toch nog ongi geworden? Groetjes

  #2786521 Quote

  Hoi, even een reactie op je berichtje. Ik zou als ik jou was gewoon nog een test doen. Het kan zijn dat het hormoon nog niet ect aanwezig was. Nu je drie weken over tijd bent moet het hormoon wel aanwezig zijn. Probeer het gewoon nog eens. Ik heb nu, ook al ben ik nog maar net zwanger, ook de verschijnselen van menstruatie en het kan dus wel duiden op zwangerschap.

  Succes, Sas

  #2786522 Quote

  Ik ga morgen met mijn man naar de dokter, spannend hoor, dadelijk ben ik niet zwanger! Maar ja, misschien is er dan iets anders met me aan de hand. Mijn buik lijkt wel een luchtballon en ik heb wel wat steken! Raar hoor! We wachten af…….

  #2786523 Quote

  Ik hoop het echt voor je,ik heb nl hetzelfde gehad met een da test en ik was niet zwanger, maar had dezlefde symtomen als jij… Ik hoop het voor je veel succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct