Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

4dagen De Pil Vergeten Mogelijk Zwanger

 • Auteur
  Berichten

 • Xmxh
  Bijdrager
  #10535127

  Hoi iedereen,

  ik weet niet zo goed hoe en wat.. ik ben in de 2e week van mijn pil strip (21 dagen strip) 4 dagen de pil vergeten.. maandag 21 tot en met donderdag 24 februari.. Nou was mijn ovulatie en bevruchtings periode van 19/02 tot +- 24/25 februari.. nu hebben wij vanavond dus 25-02 seks gehad.. zonder condoom. Ik heb vanavond wel weer de pil ingenomen.. voor dat we seks hebben gehad.

  Ik verwacht niet dat ik zwanger ben.. maar ik weet het niet en heb jullie advies echt even nodig🙈

    oh ook handig om te weten.. ik ben maandag 14/02 weer met de nieuwe strip begonnen en ik was voor het laatst ongesteld op 11/02 tm 13/02. Ik had een stopweek vanaf 6-02 tm 13/02.

  ik hoef verder geen aanvallende of onnodige reacties. Ik ben bewust van het feit dat het zo kan zijn & dat ik anders beter de pil had moeten slikken, mocht ik wel zwanger zijn is het meer dan welkom! mocht je nog meer informatie nodig zijn.. laat het me even weten Alvast bedankt iedereen! 
  liefs M 


  Oleander
  Bijdrager
  #10535129 Quote

  Ik zou morgen ochtend voor alle zekerheid een morning after pil halen!

  #10535147 Quote

  Zou idd ook ff morning after pakken of als je toch heel erg denkt zwanger te zijn gelijk weer stoppen met pil foliumzuur slikken en over dag of 10 ff zwangerschapstest doen.


  Lewis
  Bijdrager
  #10535152 Quote

  Als je de pil slikt weet je sowieso niet je ovulatieperiode want die is er op de pil niet, ook menstrueer je niet echt op de pil. Als je pillen vergeet kan er wel een eitje rijpen. Maar wanneer die springt is niet te voorspellen. De kans is heel erg klein maar wel aanwezig. Gewoon over 2 weken even een testje doen. Of de morning after pil nemen als je echt zeker wilt zijn. 

  #10535185 Quote

  Ik ben het met de reactie van Lewis eens. Het verbaast mij wel vaker dat mensen hun ‘cyclus’ bijhouden terwijl ze de pil slikken, terwijl dit helemaal geen cyclus is maar een nagemaakte menstruatie..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct