Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

5 dagen achter elkaar postitieve ovulatietesten

 • Auteur
  Berichten
 • #10138385

  Hi dames,

  Ik heb hier woensdag al een berichtje over achter gelaten, maar vraag het toch nog een keer. Ik ben ondertussen al vanaf maandag positieve ovulatietesten aan het testen. Dat is dus al 5 dagen achter elkaar nu, nog nooit meegemaakt. Vind het nu toch wel wat vreemd worden. We zijn natuurlijk deze week goed aan het klussen maar wanneer en of je nou een eisprong hebt gehad geen idee.. Snap er niks van! Iemand meer meegemaakt? Groetjes!


  Vogeltjee
  Bijdrager
  #10138393 Quote

  Ik zou zeggen doe eens een zwangerschapstest. Ovulatietesten reageren namelijk ook op het hcg hormoon. Misschien geeft dit wat meer duidelijkheid 🤗


  Liesle
  Bijdrager
  #10138439 Quote

  Als je bijv. de tests van sensitest gebruikt kan het zijn dat je een te gevoelige variant hebt. Ook zou je kunnen overwegen om te gaan temperaturen. Je weet pas zeker dat je echt een eisprong hebt gehad als je temperatuur ook omhoog gaat. Een app als fertility friend kan je helpen hier meer inzicht in te krijgen.

  #10138493 Quote

  Hi,

  Dankjewel allemaal voor de reacties. Heb idd net een test gedaan maar deze is negatief. Vreemd allemaal! Ik gebruik ze wel vaker maar dan is ie licht daarna donker en de dag erop weg. Met streepjes is dit. En nu al 5 dagen positief. Ik wacht de volgende ronde maar gewoon even af, zit niks anders op. Groetjes!

  #10138515 Quote

  Begin van de week waren ze donker toen wat lichter, afgelopen woensdag weer super donker en nu weer wat lichter maar de streepjes zijn wel echt duidelijk aanwezig zeg maar. Ja idd, ik probeer na het weekend nog wel een testje als dit zo blijft en anders wacht ik gewoon af.. Zou dan rond 11 Dec ergens m’n menstruatie moeten krijgen. Groetjes!


  Christaa
  Bijdrager
  #10138525 Quote

  Welke testen gebruik je? Want ik had precies t zelfde verhaal met die van de kruidvat dus werd er niet wijzer van.

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10138547 Quote

  Ik heb van Sensitest. 


  Liesle
  Bijdrager
  #10138641 Quote

  Heb je de normale of de extra sensitive? Ik kreeg bij de tests van etos ook van dat soort resultaten. Maar de normale dipsticks van van sensitest lieten bij mij duidelijk verschil zien.

  #10138725 Quote

  Poeh, geen idee welke ik heb. Heb ik eigenlijk niet op gelet. Heb vanmiddag die van etos gehaald na het eten thuis gedaan en ook deze was weer positief, alleen wel een licht streepje deze keer. Ik blijf het raar vinden allemaal. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct