Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

5 dagen overtijd testen zijn negatief

 • Auteur
  Berichten
 • #10388241

  Hi dames,

  Oké ik probeer het kort te houden.. 

  2x 5 jaar een spiraal gehad.. deze in oktober laten verwijderen ivm kinderwens.. 3 weken daarna ben ik 1 dag een heel klein beetje ongesteld geweest.. 32 dagen later 3 dagen goed ongesteld geweest (2 weken daarvoor had ik mn ei sprong dat merkte ik aan de afscheidng).. nu ondertussen 37 dagen later nog steeds niet ongesteld dus naar mijn idee ben ik 5 dagen over tijd maar helaas zijn de testen negatief en ik merk ook helemaal niks aan mn lichaam kwa symptomen.. wel heb ik ook ongeveer 2 weken voor de 32e dag de doorzichtige afscheid gehad dus ik ga er van uit gewoon een eisprong gehad te hebben.. 

   

  Het kort houden is mislukt haha maar ik ben zoo ongeduldig en snap er niks van.. heeft hier iemand ervaring mee? We willen zo graag ♡

  #10388247 Quote

  Ja, hier ervaring. Na een spiraaltje duurt het echt wel even voor de hele boel weer op regel is (ook als je denkt dat het op regel aan het komen is kan het ineens weer heel anders gaan). Daarbij kan het ook zijn dat door spanning je menstruatie uitblijft. Als de testen negatief zijn zou ik er (helaas) niet op rekenen. 

  Ik zou ovulatietests gebruiken om de eisprong te bepalen en niet volledig afgaan op je lichaam (ivm spiraaltje). 

  Veel succes en geluk! 


  Daani
  Bijdrager
  #10388272 Quote

  Hi, 

  Jaqueline heeft idd gelijk! Hoogstwaarschijnlijk is je cyclus nog niet hoe die moet zijn en is je lichaam nog aan het kijken hoe en wat. 

  en ovulatie testen zijn idd wel een pre dan kun je iig kijken of je überhaupt een LHpiek hebt en weet je ook welke dagen je het, het beste leuk kan maken 😉

  Je zou jezelf ook altijd kunnen verdiepen in tarwekiemolie en teunisbloemolie om je natuurlijk cyclus een handje te helpen. 

  ik duim voor je, liefs 

  #10388293 Quote

  Ja, hier ervaring. Na een spiraaltje duurt het echt wel even voor de hele boel weer op regel is (ook als je denkt dat het op regel aan het komen is kan het ineens weer heel anders gaan). Daarbij kan het ook zijn dat door spanning je menstruatie uitblijft. Als de testen negatief zijn zou ik er (helaas) niet op rekenen. Ik zou ovulatietests gebruiken om de eisprong te bepalen en niet volledig afgaan op je lichaam (ivm spiraaltje). Veel succes en geluk!

  O bah ik had idd gehoopt dat het weer snel normaal zou zijn. Hoelang duurde het bij jou  voordat je cyclus weer normaal was als ik vragen mag? 

  #10388294 Quote

  Hi, Jaqueline heeft idd gelijk! Hoogstwaarschijnlijk is je cyclus nog niet hoe die moet zijn en is je lichaam nog aan het kijken hoe en wat. en ovulatie testen zijn idd wel een pre dan kun je iig kijken of je überhaupt een LHpiek hebt en weet je ook welke dagen je het, het beste leuk kan maken

  Je zou jezelf ook altijd kunnen verdiepen in tarwekiemolie en teunisbloemolie om je natuurlijk cyclus een handje te helpen. ik duim voor je, liefs

  Bedankt voor de tips! Ik ga me er eens in verdiepen of dat wat is voor mij 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct