Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

5 E Dag Knipperde Smiley

 • Auteur
  Berichten

 • Bloempje
  Bijdrager
  #10465234

  Hallo ! 
  heb sinds vandaag op de 5 e dag op rij een knipper smiley van cb de paarse variant , echter had ik vorige keer 2 dagen knipper . Iemand hier ook ervaring mee ?

  groetjes 


  AnnekES
  Bijdrager
  #10465270 Quote

  Hoi Soofje, ik heb 10 dagen knipperende smiley gehad en gewoon keurige eisprong. Betekent gewoon dat de test meer oestrogeen oppikt en minder LH. Niet iedereen heeft dezelfde LH waarde in een piek. Testjes zijn natuurlijk op standaard gemiddelde waarde ingesteld. Heb je een regelmatige cyclus? Dan gewoon actief zijn rond je verwachte eisprongdag. Moet het vast goed komen. 


  Vennetje
  Bijdrager
  #10465315 Quote

  Ja dit is normaal hoor. Ik heb de 1e keer 7 dagen en de 2e keer 3 dagen een knipperende smiley gehad. Soms is je eisprong wat eerder of juist later, soms begin je eerder of later met testen. Niks geks dus! Hopelijk komt je vaste smiley snel!


  Bloempje
  Bijdrager
  #10465322 Quote

  Dankjwel dames ! Maar stel ik krijg geen vaste smiley heb ik dan wel een ovulatie gehad ?


  Duracell
  Bijdrager
  #10465358 Quote

  Ik had dit ook met de paarse clearblue. Had wel een eisprong maar test bleef knipperen. De maand nadien met simpele dipsticks een zeer duidelijk resultaat.


  Vennetje
  Bijdrager
  #10465543 Quote

  Nee, dan heb je (nog) geen eisprong gehad. Er moet een duidelijke LH piek te vinden zijn en dan is er nog geen 100% zekerheid dat hij plaats vind. Om t zeker te weten zou je dan je tempratuur moeten meten. Maar zonder piek (en dus vaste smiley) kun je wel een poging tot hebben gehad maar dan heeft t niet doorgezet. Als je bijv. PCOS hebt dan heb je vaker in de maand dat je een kleine verhoging hebt en dus een knipper maar kan de piek en dus de eisprong uitblijven. Soms kan het ook zonder reden (als je geen PCOS hebt) zo zijn dat je een maand geen eisprong hebt.. bijv stress of griep kunnen invloed hebben. Ik zou inderdaad de dipsticks ook aanraden om ernaast te doen, daarin kun je dan een beetje kijken of de lijntjes ook mooi oplopen! Succes 🍀

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct