Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

5 Maanden Tandjes

 • Auteur
  Berichten

 • RS
  Bijdrager
  #10607137

  Hoi allemaal,

  Mijn mopje is 5 maanden en toont al 2 weken het gedrag van tandjes die doorkomen en ook hele rode wangetjes. Nu zagen ik en mijn vriend net een heel wit puntje. Het was echt helemaal wit maar ten hoogte van hoektanden. Verklaart een hoop. Nu hoor ik om me heen dat dat niet kan omdat de snijtanden eerst doorkomen. Maar wij zien het toch echt. We zijn toch niet gek dan? Het hoeft toch niet altijd te gaan zoals het boekje


  HeHoLetsGo
  Bijdrager
  #10607148 Quote

  Nee hoor kan natuurlijk altijd. Voel eens dan met jullie vingers? Ik voel het meestal eerder dan dat het te zien is, dan voel je echt een hard puntje door het tandvlees komen. 


  RS
  Bijdrager
  #10607153 Quote

  Jaa dat voelden we ook en je ziet het ook duidelijk

  #10607155 Quote

  Meestal komen snijtandjes eerst, maarja er zijn altijd uitzonderingen. Er zijn ook babies die met 1 of 2 tanden geboren worden, dus het kan zeker wel. Wij gebruiken dentinox als ze door de pijn niet kunnen slapen.


  RS
  Bijdrager
  #10607157 Quote

  Ja dat wil ik dus niet gebruiken omdat er ethonol in zit. Ik ga even aankijken hoe ze het doet ze slaapt idd wel slechter, maar heb alles lekker in de koelkast en vriezer gedaan even kijken hoe dat gaat


  RS
  Bijdrager
  #10607158 Quote

  Maar in ieder geval fijn dat ik dus niet gek ben

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen

  Essil
  Bijdrager
  #10607243 Quote

  Kan ook spruw zijn.

  #10607274 Quote

  Onze zoon had met 4 maanden 2 onderhanden. Met 6 maanden zag ik 2 boventanden maar de buitenste. Heel Google zegt nee kan niet.. nou 1 week later zaten er 4 tanden 🤣 teller staat nu op 6 en het jochie is 7 maanden. 4 tegelijk. Was sneu maar ach, dan maar in 1 keer.. dus kan absoluut. De middelste lieten zich niet zien of voelen tot ze eruit waren..


  RS
  Bijdrager
  #10607277 Quote

  ze heeft al spruw gehad en dan is dr tong wit

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct