Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

weinig poepen, wel veel vieze windjes – 8 wkn

 • Auteur
  Berichten
 • #1593894

  Hoi
  Mijn dochter van bijna acht weken  poept maar eens in de twee dagen. Alles zit dan onder, kleren en bedje….en zijzelf ook.
  Ze heeft veel last van krampjes, en laat de hele dag door vieze windjes. 's Avonds huilt ze heel veel, pas na het laatste flesje om 22:00 uur wil ze slapen.
  Ik wil graag dat ze elke dag gaat poepen (scheelt een hoop werk), en ik hoop dat die krampjes snel voorbij zijn. Ik heb wel homeopathische druppeltjes geprobeerd maar die werken niet. Ze krijgt nu Nutrilon Omneo, speciaal tegen krampjes en om meer te gaan poepen, maar ik zie geen resultaat. Wie heeft er tips?
  Jeanette

  #3351826 Quote

  Mijn dochter (9wkn) kreeg eerst Nestlé Nan HA1. Hierbij had ze ook erge krampjes. Ik ben over gegaan naar Friso comfort. Eerste 3 dagen 3 á 4 spuitluiers, daarna 3 dagen 2 goede volle en nu netjes elke dag 1 luier vol. Nog wel veel windjes en een heel  klein beetje persen, maar geen krampjes meer. Ben overgegaan door te mengen en nu al een week over op alleen comfort.

  #3351839 Quote

  hoi

  had het zelfde probleem met sverre morgen al weer 8 weken. wij gaven hypoalergeen en geven nu gewoon standaard en het gaat nu supper. elke dag wel een volle luier en wel windjes maar geen stink windjes meer en ook niet hoeven persen tijdens het poepen.

  daarom zijn wij overgestapt. nu bijna 2 weken en bevalt me supper.

  nou doei doei lucy mamma van sverre 21 10 2007

  #3351842 Quote

  Hallo,

  Mijn zoontje had hier in het begin ook heel veel last van. Echt zielig.
  Op een gegeven moment heb ik venkeldruppels van Daro gehaald. Dit werkte echt super. Na een paar dagen zag je echt al veschil en met een paar weken was hij er helemaal vanaf.
  Heel veel succes er mee!

  groetjes sylvia

  #3351891 Quote

  een paar woorden heb ik friso comfort   echt ideaaaaal.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct