Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

597967 Omneo Van Nutricia

 • Auteur
  Berichten
 • #1603969

  Hoi

  Ik wilde weten wat de ervaringen zijn bij andere.
  die Omneo gebruiken dit is dacht ik voor moeilijke ontlasting en krampjes.
  Bij het CB hebben ze het erover gehad.

  Groetje Jenny

  #3363005 Quote

  Hoi Jenney, Ja dat is inderdaad voor darmklachten en spugen. Ik gebruik zelf Friso Comfort. Dat is ons toen aangeraden en dit bevalt erg goed! Succes! Groetjes Laura

  #3363006 Quote

  Ik heb Omneo gebruikt bij de eerste twee maanden van mijn zoontje omdat hij erg last had van krampjes. Het heeft erg goed geholpen in combinatie met cinababy druppels van vsm. Toen de krampjes weg waren zijn we weer oversgestapt naar normale nutrilon. De ontlasting wordt wel errug waterig en groen dus schrik niet.

  Suc6 Desi mv Duncan

  #3363007 Quote

  Hallo,
  Wij gebruiken ook omneo.Nu nog in combinatie met nutrilon 1, maar gaan helemaal over op omneo. Hij heeft geen waterige poep en het is bij hem geel (misschien door de combi). We zijn erg tevreden met de de omneo.
  Groetjes

  #3363008 Quote

  Hoi,
  Wij gebruiken ook Omneo. Na 2 weken is het echt goed aangeslagen en poept onze zoon elke dag uit zichzelf! Wij blij natuurlijk (gek dat je nog eens blij bent met poep!). Het helpt ook tegen de krampjes. Dat is ook een stuk minder geworden, hoewel niet helemaal weg.

  Volgens mij is Omneo een stuk makkelijker klaar te maken dan Friso Comfort. Maar hier hoor ik ook goeie verhalen over.
  Groetjes,
  Machteld

  #3363009 Quote

  Friso Comfort is makkelijk klaar te maken; zelfde als gewone voeding.

  Lees ook: Voedingsschema baby: het eerste jaar
  #3363010 Quote

  Wij geven onze dochter ook Omneo. Ze is nu negen weken en de eerste vier weken gebruikten we Nutrilon. Maar ze had vreselijk veel last van krampjes en huilde gem. acht uur per dag. Toen we overstapten op omneo, was er na drie dagen al verbetering te zien. Nu gaat het super! Ben echt te spreken over omneo!

  Groetjes, charlotte

  #3363011 Quote

  Mijn dochter van 5 weken krijgt nu al 3 weken omneo, maar ik weet het niet. Het spugen is niet minder geworden, ze poept nog steeds moeilijk en heel erg groen (spinazie??) Ze heeft wel minder last van krampjes, maar dit kan ook gewoon zijn omdat haar darmen wat rijper worden. En verder laat ze enorme poepies en die stinken onwijs. Wel vreemd voor zo'n kleine baby. Ik maak nu wel de flessen klaar met spa blauw, dat scheelt ook wel. Ik denk er over om over te stappen op frisomel comfort.
  gr Sabine

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct