Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

597998 Kiss Syndroom

 • Auteur
  Berichten
 • #1604000

  ik ben ten einde raad met mijn kindje.. hij heeft vandaag de hele dag gehuild, omgek van te worden. Ook is hij super druk driftig en het lijkt wel agressief! ook strekt hij zich de hele dag uit als hij begint tehuilen.. en hij geeft best vaak en de laatste tijd veel terug. hij huilt en hij huilt en hij huilt maar.. ik kan er even niet meer tegen er irriteer me er echt aan. Ik probeer hem zo veel mogelijk rust te geven maar aan het einde van de dag is bij mij de koek op en kan ik echt niet meer.Dan is het dan ook de beurt aan mijn man. Hoelang duurt het nog ongeveer voordat ze door deze periode heen zijn en kan het misschien het kiss-syndroom wezen? we geven het omneo en ik kan me niet voorstellen dat hij last heeft van krampjes, want het is een heel ander huiltje en hij heeft iedere dag gewoon ontlasting.
  Wie helpt mij, ik ben flink van die roze wolk afgevallen.. ik hoop dat ik er snel weer op kan klimmen.
  groetjes

  #3363172 Quote

  wat ontzettend veel geduld moet jij hebben zeg, knap hoor. Kan hij niet allergisch zijn voor deze voeding?
  succes!

  #3363173 Quote

  Je kan even bij ontwikkeling kijken daar staat bij 10-06-2004 een stukje met de kop "overstrekken", misschien dat je daar iets aan hebt.
  Ik heb met mijn zoon hetzelfde meegemaakt en je kan er inderdaad gillend gek van worden. Of het bij hem Kiss-syndroom was weet ik niet, maar ik ben wel van plan het uit te zoeken.
  Ik wens je heel veel sterkte, ik weet hoe vermoeiend het is.

  groetjes Esther

  #3363174 Quote

  Hoi,

  Mijn zoontje heeft het kiss-syndroom en hij is nu 4 maanden en we zijn met 2 maanden erachter gekomen.Veel huilen en inderdaad ook overstrekken.Onze zoon had een sterke voorkeurshouding naar rechts en daardoor heb ik een verwijzing gekregen naar de manueel therapeut en nu gaat het hartstikke goed met hem.Wij moeten nog een paar behandelingen ondergaan om het schedeltje weer een beetje te vormen.

  Ik zou als ik jouw was naar de huisarts gaan om een verwijzing te vragen voor een therapeut en hem/haar erna laten kijken en dan weet je het gelijk.

  Onze zoon had namelijk blokkades in zijn schoudertje en zijn si gewricht(boven het stuitje).Het kan met de bevalling gebeuren maar kan ook al in de baarmoeder vormen bij ons was het laatste het geval.

  Meid doe er nu wat aan!!!!Als het niet het kiss-syndroom is dan ben je in ieder geval gerustgesteld.

  Heel veel succes,

  Aster.

  #3363175 Quote

  ben het absoluut met het bovenstaande eens. dan kan je het in ieder geval uitsluiten. bij ons begon het in de vijfde week, constant huilen. veel voeding teruggeven e.d. het bleek gewoon honger te zijn, en het maagje moet nog op gang komen. ik ben toen omneo gaan mengen met forte voeding en nutriton om de voeding in te laten dikken in de maag. ik heb ook wel een gehoord van ABC dopelus of iets dergelijks, te koop bij een reformzaak. hierdoor rijpt het spijsverteringskanaal sneller.(zelf niet geprobeerd) misschien een schrale troost maar de meeste baby's hebben deze klachten en het gaat echt over. het kan even zoeken zijn naar de juiste voeding. ik zou in ieder geval ff contact zoeken met de ha want de hele dag huilen is echt niet goed.
  sterkte

  #3363176 Quote

  Ik herken het onmiddellijk! Mijn zoon deed ook zo! Hij huilde maar en huilde maar en ik gaf hem steeds maar weer wat bv want wie weet had 'ie honger, enz. Hij stond helemaal stijf uit, in een c-vorm achterover in z'n bedje en maar overstrekken. Koude handjes en voetjes en inderdaad ook veel spugen.
  Mijn zoon had inderdaad KISS. Ik ben bij een chiropractor geweest en dat heeft goed geholpen. De eerste keer dat we terugkwamen, sliep hij nota bene zomaar een hele poos en hij was ongekend ontspannen!
  Bij KISS zitten de bovenste nekwervels (kopgewrichten) vast, een blokkade dus. Dat is pijnlijk, verstoort ook de zenuwen en kan tot hoofdpijn leiden. Ook was bij mijn zoon één heupgewricht wat geblokkeerd. Op hele voorzichtige wijze halen ze dat los, door wat bewegingen enzo. Stelt echt niks voor.
  Mijn zoon lag in een stuit en bekneld in de baarmoeder door afwijkende vorm. Maar het kan ook door een hele zware bevalling komen. Soms is er geen aanwijsbare oorzaak. Eerst dacht men dat het alleen bij baby's na een zware bevalling voorkwam, maar dat is echt niet waar.
  O ja, mijn zoon dronk ook slecht, weigerde één borst, en lag altijd naar de zelfde kant (voorkeurshouding). Dit kan ook leiden tot een afgeplat hoofdje. Als ik jou was zou ik een manueel therapeut of chiropractor inschakelen. Er zijn er heel wat die gespecialiseerd zijn in het behandelen van KISS-baby's. Kijk eens op http://www.kisskinderen.nl, daar staat een hele lijst met therapeuten op. Vast ook een bij jou in de buurt. Ik kan het je aanraden. Na 6 behandelingen was mijn zoon helemaal ontspannen! Wat een rust. Daarnaast had hij nog hevige allergieën, dus we waren nog niet helemaal uitgetobt, maar toch, dit was al weer meegenomen. Zo'n therapeut kan gewoon een screening doen, dan heb je uitsluitsel.
  Enne, die roze wolk, daar zit ik nu, na bijna 9 maanden weer een beetje op… Ik was hem ook helemaal kwijt, vond er zelfs niks aan in 't begin.
  Maar, het wordt echt leuk hoor! Heel veel sterkte, want ik weet hoe slopend het is!

  Lees ook: Voedingsschema baby: het eerste jaar
  #3363177 Quote

  Sorry, http://www.kiss-kinderen.nl, met streepje ertussen!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct