Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Difrax optifles

 • Auteur
  Berichten
 • #1604800

  Wat ik nu toch ontdekt hebt, ik ben echt helemaal verbaasd.

  Mijn zoontje had wat last van harte ontlasting, maar door wat extra water bij de fles te doen (10cc) ging het een stuk beter.

  Hij krijgt voeding uit de optifles van difrax. Ik had 2 van die kleine flesjes maar dat werd naarmate hij meer ging drinken zo'n gepriegel dat ik dacht ik giet het water wat ik al verwarmd heb over in een (uitgekookte) grote fles.

  Tot mijn grote verbazing zat er toen volgens de streepjes op de fles ineens geen 130cc meer in de fles maar nog maar 120.

  Het andere kleine flesje (ik heb er 2) had die afwijking niet. Ik heb meerdere keren het water over en terug gegoten om te checken. Uiteindelijk bleek er een verschil van bijna 10cc tussen de 2 kleine flesjes te zitten.

  Nu snap ik hoe mijn zoontje (waarschijnlijk) aan die harde ontlasting kwam. Wij dachten het goed te doen maar gaven dus steeds 10cc water teweinig!

  Wat vinden jullie hier nu van? Ik heb al een berichtje naar Difrax gestuurd want eigenlijk vind ik het niet kunnen 10cc is voor een kleine baby heel veel! Ga maar na, als ze net geboren zijn wordt de voeding per dag met 10cc verhoogd.

  Groetjes
  Jolanda

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct