Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

synto neusspray

 • Auteur
  Berichten
 • #1604821

  hallo

  wat is synto neusspray en waarvoor

  #3367028 Quote

  Syntocinon spray wordt gebruikt als je geen toeschietreflex hebt als je BV geeft, deze spray wekt namelijk deze reflex op.

  #3367029 Quote

  Syntocinon spray wordt gebruikt om de toeschietreflex te stimuleren, dit kun je gebruiken als je niet genoeg BV aanmaakt.

  #3367030 Quote

  hoi,

  Synto neusspray kun je gebruiken als je tijdens het kolven geen toeschietreflex krijgt, sommige vrouwen gebruiken het ook als bv geven moeizaam of pijnlijk is. Het is een synthetisch stofje dat er voor zorgt dat na een aantal minuten een toeschietreflex optreed. Wat normaliter bij het aanleggen van je baby vanzelf gaat.

  #3367031 Quote

  hoi,
  dat is om het toeschietreflex op te wekken bij bv

  #3367032 Quote

  Syntocinon heeft niets te maken met de hoeveelheid melk. Het is voor de toeschietreflex, die normaal wordt opgewekt wanneer je kindje aan je borst zuigt. Soms (als je bijv. gespannen bent) kan het erg lang duren voor deze reflex optreedt. Dan zou je deze spray kunnen gebruiken.
  Het wordt echter voornamelijk voorgeschreven als hulpmiddel bij het kolven, omdat een kolf nou eenmaal niet het intieme gevoel van een drinkende baby bij je opwekt en de melk bij sommige vrouwen dus echt niet vanzelf gaat stromen bij kolven.
  Het is een chemische vorm van het hormoon oxytocine dat iedere vrouw produceert tijdens de bevalling, tijdens seks en tijdens de borstvoeding.
  Syntocinon is alleen op doktersrecept verkrijgbaar.

  Groetjes Freda

  Lees ook: Voedingsschema baby: het eerste jaar

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct