Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

tandjes?

 • Auteur
  Berichten
 • #1604826

  Mijn dochter van 5 maanden (is wel 2 maanden te vroeg geboren) krijgt volgens mij tandjes. Ineens doet ze heel moeilijk met de flesvoeding! Drinkt minder huilt tijdens voeding en zit maar te trekken en te strekken. Het lijkt net of ze overeind wil gaan zitten. heel verveldend dus. Ze zit ook constant met haar handen in haar mond en kwijlt veel. zouden er nu tandjes doorkomen. En wat betreft de voeding ben ik bang dat ze zo niet genoeg binnen krijgt! heeft iemand ervaring of tips?

  #3367052 Quote

  wij hadden dat ook een periode, maar ik denk gewoon dat ze de melk dan even zat zijn, gewoon even een fase, een week later ging het weer goed en drinken zoals vooheen!

  #3367053 Quote

  Het kan idd de tandjes zijn dat gaat soms gepaard met oorpijn en door dat ze dan ligt te drinken staat er veel druk op en doet het pijn.

  Maar net als hierboven staat kan het ook een periode zijn.

  Succes

  #3367054 Quote

  Ja, het kan maar het hoeft niet!

  Mijn zoon heeft pas met 7,5 maand tandjes gekregen (toen ineens 4 tegelijk…) en begon ook met 3 maanden te kwijlen en te knabbelen.

  Het is een kwestie van geduld.

  #3367055 Quote

  Toevallig dat dit bericht er op staat…
  Onze kleine (ruim 4 maanden) begint nu ook op eens te huilen als ie de fles krijgt. Uit eindelijk drinkt hij hem wel leeg maar van te voren wordt hij helemaal hysterisch. Ik hoop dat het iets tijdelijks is…….

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct